Közti vérzés és szúró fájdalom?
Sziasztok! Pár hónapja van vérzésem 2 menstruáció között, ami 1 vagy 2-szer fordul elő egy hónapban. Általában a közepén szokott jelentkezni, de a múlt hónapban fordult elő hogy menstruáció előtt volt egy héttel. Ilyenkor kevés vér jön! Fehér folyásom elég gyakran van. Eddig nem nagyon foglalkoztam vele. Mostanában szoktam a méhem körül érezni szúró fájdalmat ami átterjed néha az egész hasamra, csak úgy random jelentkezik, aztán elmúlik és egy idő múlva újra jelentkezik. Vékonyka vagyok, de azóta fogytam még jobban. Állandóan fáradt vagyok. Tudom, hogy lehetséges az ovuláció de vannak kétségeim a fájdalom miatt. Mindenki mondja hogy normális a közti vérzés mert még fiatal vagyok. Rákeresek a problémáimra és dr. google azonnal daganatos betegségeket dob ki. Egy kicsit hipochonder vagyok, bocsi.
Volt már ilyen valakivel? Lehet valami hormonális probléma? Lehet valami komoly ilyen idős korban? Forduljak nőgyógyászhoz?
16 éves vagyok és 3 éve menstruálok!

Ciszta
Hormonprobléma
De sok más is lehet. Ha nem egyszeri eset, akkor ki kell vizsgálni.

Szia!
Nekem ugyanilyen tünetekkel derült ki, hogy cisztám illetve méhszájsebem van ami el van fertőződve már, mivel a heg nem tudott gyógyulni, aztán hormonzavarok is a végére.
Hasi/hüvelyi ultrahang, kenetminták, vérvétel, majd egy több hetes gyógyszeres kúrát kaptam.
Lekopogom azóta nincs gondom vele (2,5 éve volt), időben kell segítségért fordulni.
Remélem jobban vagy azóta:)
N/29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!