Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan hízzak? Főleg popsira?

Hogyan hízzak? Főleg popsira?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Igazából sose szerettem volna hízni mert szeretem magamon azt hogy akármennyit eszek, nem hízok. Viszont pár honapja elkezdtem edzeni ès formásnak formás vagyok viszont híznom kène pl a fenekemre legalább egy kicsit ahhoz hogy tudjam mèg formálni, de hiába eszek nem tudok hízni. Van valakinek valami tanácsa? Esetleg jár mèg valaki hasonló cipőben? Köszönöm előre is a válaszokat.
2022. febr. 11. 21:32
 1/5 anonim ***** válasza:
42%
Szép vagy, ahogy vagy! Ha még sportolsz is, akkor meg gyönyörű!
2022. febr. 11. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:
57%
A hízást nem tudod irányítani! Mennyi az akármennyit evés, hány cm vagy, mennyi kg? Ha anyagcsere problémád van endokrinológus, dietetikus tud segíteni.
2022. febr. 11. 22:16
 3/5 A kérdező kommentje:
155cm ès 40kg vagyok,ès kb egy nap eszek 5-ör plusz mèg egy kètszer nasizgatok de semennyit se hízok.
2022. febr. 11. 22:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy mit/mennyit eszel 5x, de ez orvosi probléma valószínűleg.
2022. febr. 11. 22:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát ha csak nem zöldségeken élsz, akkor szerintem is orvosi, de esetleg kipróbálhatnál fehérjekészítményeket, akár tejjel bekeverve. edzések után főleg, és ezekkel kicsit fölémenni a napi kalóriakeretednek..
2022. febr. 12. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!