Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hormonproblémára utal, ha az...

Hormonproblémára utal, ha az esedékes menstruáció előtt ilyen tüneteim vannak (bővebben lent)?

Figyelt kérdés
30. napon vagyok, 32-35 napos ciklusokkal. Ovuláció (már ha volt egyáltalán) után elkezdett ragacsossá, fehérré válni a méhnyaknyák, most pedig megint tojásfehérje állagú, nagyobb mennyiségű. A méhtartó szalag is fáj, hirtelen mozdulatnál belenyilall. Mellette szokásos PMS tünetek (fejfájás, enyhe görcsök, derékfájás, petefészkeim szurkálnak, 2x400 mg magnéziumot szedek ezekre). Nőgyógyászaton itt csak nagyon SOS esetben vagy terhesen fogadnak, ilyen csip-csup problémával nem, emiatt kérdezem itt. Köszönöm előre is a válaszokat.
2022. febr. 11. 11:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
38%

Eskü nem értelek. Ha bajom van, akkor fogom magam és kezeltetem. Akkor is, ha pénzbe kerül. Nekem nem olcsóbb a temetés.

Amúgy meg semmi bajod, legalább is nem olyan, amivel nőgyógyászhoz kéne fordulni, de ezt te láthatóan nem akarod elhinni nekünk.

További jó guglis öndiagnosztizálást.

2022. febr. 11. 19:17
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Megmondom oszinten en se latok itt problemat, egyedul csak azt, hogy rakszuresen nem voltal, ami pedig evente nagyon-nagypn fontos.

Nem tudom hol laksz, de nalunk siman fogad az allami is, idopontot kell kerni, de ennyi.

2022. febr. 11. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!