46 éves korban nagyon erős a menstruáció, mit tehetek ellene hogy elmúljon? Mitől van ez?
2, nem ez a legfontosabb és egyetlen
Mert ettől függetlenül azt se tudjuk, hogy mennyire erős, hány napja, elmulik e pár nap múlva...hogy rendszeres-e még neki, van-e spirálja, szed-e valamit, volt-e bármilyen gyógyszer, amit szedett, vagy fertőzése, betegség...
Mikor volt orvosnál,nnincs-e mióma, akarmi
Kezdődő klimax leginkabb talán.
Ballábbal keltél fel, hogy kötekszel?
Ez is egy opció, hisz ma már köztudott, hogy az oltás teljesen bezavar a ciklusba. Van, aki már rég nem menstruál és most az oltás miatt újra megjött neki.
4, nyugii!! De tenyleeeg! Igyunk kis kávét, vegyünk kis levegőt...
De ez se kotekedés, az egész írás,
ne ertsd félre, csak tömör és lényegretörő tudok lenni telon.
Ilyen alapon te nem, hogy annak veszed és a te irányodba? :( Direkt át is írtam, mert a másik tényleg kotekedésnek tűnhetett. Én csak arra céloztam, hogy ennyi infó nem elég. Egy orvosnak se, sőt...
Naa.
Várj pár napot......elszokott múlni!
Komolyabban a kérdésedre, most ezt komolyan gondolod, hogy bárki tudna a kérdésedre válaszolni,ha nem a nőgyógyászod?
De a kérdésből kiindulva neked olyanod nincsen.
Ha ez nem egy általában megszokott dolog nálad, tényleg menj orvoshoz! Sok mindentől lehet.
Az orvosnál jobb ötletet senki sem tud adni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!