Ha most megvan, de bevennék egy fogamzásgátlót úgy, hogy sosem szedtem még, van rá esély, hogy elmúljon?
Atyaég, hány éves vagy, 12? 🤣
Nem, nem így működik a fogamzásgátló. Sőt, amikor elkezdtem szedni, akkor hetekig vérezgettem, mire ráállt a szervezetem.
Ennyire ne legyél hülye.
A házi módszerek meg nem ártanak, a citromlé egészséges, csak épp a menstruációra nem hat 🤣
Fogamzasgatlotol nem mulik el a menstruacio egyebkent sem. Es remelem belegondoltal abba, hogy akitol ellopod azt a szemet, az nagyon megszivja, mert teherbe is eshet igy.
Miert olyan fontos, hogy elmuljon? Tessek megszokni, hogy havonta verzel, ezzel egyutt kell elni. Orulj neki, hogy van, mert ha nem jonne meg, az nagyobb baj lenne.
Te komolyan elhiszed, hogy citromlével meg lehet változtatni a szervezeted működését?
És mért olyan fontos, hogy holnapután ne menstruálj? Arra időzítetted a szexet? Hát majd toljátok egy kicsit.
Na Mizu srácok, várom a választ hogy mi volt a probléma a 7es válaszommal.
Esetleg ti is ott voltatok velem és láttátok hány mili vér jött ki belőlem? Én nem így emlékszem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!