Ragacsos sárga folyás, az valami fertőzés? :S
A gyógyszertárban,drogériákban.
És segít, nekem segített. Többször is. A kollégiumban mindig összeszedtem valami a vécében, és akkor nem jártam mindig orvoshoz...
A legjobb az ökonetes, abban a legmagasabb a koncentráció, csak az drága :S
A gyermeknőgyógyászatra nem kell előjegyzés. Legalábbis a miskolciakban nem kell, sajnos Pécsett nem tudom hogy megy.
Egyébként szerintem jobb természetes úton megoldani, mint hogy rossz tapasztalatai legyenek. El is mehet, de én pl. az első nem tudom hány alakomnál bőgtem a nőgyógyásznál, és egy ritka, de nem észrevehetetlen fejlődési rendellenességet a 12. orvos vett észre. Most műtöttek meg, pedig 6 éve járok nődokihoz különböző panaszokkal.
Szerintem jobb minél később elkezdeni az odajárkálást...
20/l
A abrátnőd elkísérhet, nem kell neki megmondani, pontosan miért mész.
20 L
ne osztogass már felelőtlen tanácsokat felnőtt létedre egy tinilánynak basszus!
Igenis menjen el orvoshoz, hiszen fertőzése van, amit nem középkori vajákos módszerekkel, hanem ORVOSSAL kell kezeltetni. Az, hogy te barmok kezébe kerültél, nagyon sajnálatos, de ez alapján általánosítani, hogy minden nőgyógyászat/orvos ilyen, az felelőtlenség és szemenszedett marhaság. Különben neked teljesen másmilyen problémád volt mint a kérdezőnek. Mi az már, hogy minél később lássa először nőgyógyász? Hogy te ráolvasással meg gyógynövényekkel kúrálod magad, magánügy, de nehogy már erre biztass másokat... a rendszeres nőgyógyászati vizsgálat, ellenőrzés a legfontosabb dolgok egyike egy nő életében (főleg egy gyerekvállalás előtt állónak), hadd ne magyarázzam miért.
Te meg milyen jogon beszélsz velem ilyen hangon?!
Általában-tehát nem fertőzéskor, hanem az életben- jobb igenis később menni nőgyógyászhoz, és képzeld, gombás fertőzést én is szedtem már össze ülőkéről. Sőt, egy fajta nemibetegséget is. És ha most elkezdesz pampogni, hogy minek ülök le, akkor ne tedd, mert mozgássérült vagyok, nehéz lenne állva pisilnem!
És nem ráolvasás, nem is gyógynövény, hanem nagyon jó gombaölőszer. Nem csak nekem használt, rengeteg embert ismerek.
Tessék, lehet örülni.
Ha az én hülye immunrendszerem, autoimmun beteg szervezetem jól reagál, és hagyja, hogy segítsen neki, akkor hidd el, hogy másnak is jó.
Egyébként 11 féle gyógyszert szedek, mondhatom nagyon jó. Amiben lehet miért ne kerüljük el?
Egyébként te is rettenet jó tanácsokat osztogatsz felnőtt létedre. Mutass csak példát, hogy csesszünk le nyugodtan bárkit.
Én 16 éves korom óta használom, és a fertőzésekkel-kivéve a trichomonast- eddig MINDIG megúsztam a nődokit.
De az Ő döntése, nem kell ezt megvenni.
Lehetőségeket kért. Mondtam.
Nyugodtan - és feltétlenül - menj el nőgyógyászhoz! Ha lennének olyan csodaszerek, amik orvos és gyógyszerek nélkül minden nőgyógyászati fertőzést hipp-hopp gyógyítanának, nem lenne szükség nőgyógyászokra.
Ha baj van, el kell menni, megvizsgál (a vizsgálatról itt is több kérdést találsz, írd csak be a keresőbe, sokszor leírtuk már, hogy hogyan zajlik) és felírja a megfelelő gyógyszert, amit a patikában tudsz kiváltani. Mehetsz egyedül, csak vidd magaddal a személyidet, lakcímkártyádat és a tb kártyádat. Ha sztk-s rendelésre mész, az teljesen ingyenes. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!