6 napja késik a menzeszem. Lehetséges, hogy kimarad? Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Február elsején lett volna esedékes a menstruációm. Ma már hat napja késik. Pár napja haspuffadásom is van, menstruációs görcsre hasonlító hasfájásaim is vannak. Egyéb tünetre nem lettem eddig figyelmes, a bőröm se zsírosodik, mint ahogy menzesz előtt szokott. Szűz vagyok, így a terhesség lehetősége teljességgel kizárható. Az ovuláció ideje alatt elkaptam egy torokfájós, orrfújós nyavaját, gondoltam arra, hogy ez is okozhatja az eltolódást (vagy akár a kimaradást). A folyás mértéke sem csökkent le úgy, ahogy szokott, mielőtt megjön a menstruációm. Eléggé idegesít engem, hogy így alakult, mert ez abszolút nem jellemző. Már 8 éve menstruálok, eddig egyetlen egyszer maradt ki menzeszem (az első alkalmak közül az egyik), késni legfeljebb 5 napot késett. Mi lehet ennek az oka? Már ne számítsak arra, hogy a hónapban megjön? Mikor keressek fel nőgyógyászt? 20/L2022. febr. 7. 13:37
11/12 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek a kései válaszért! Igen, 8 napos késéssel megjött az akkori menstruációm, a legutóbbi pedig napra pontosan érkezett. :)
2022. márc. 21. 17:54
12/12 anonim válasza:
Legalább legközelebb tudod, hogy feleslegesen nem pánikolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!