Menstruáció kimaradásának mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Eddig minden honapban pontosan megjött, most lassan 2 hete késik, több tesztet csináltam negatív lett mind. A mellem érzékény és duzzadt.
Orvoshoz jövöhétre kaptam időpontot. Esetleg valaki akinek volt hasonló végül milett?
2022. febr. 3. 19:54
1/6 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mert lehet hogy még nem állt be rendesen. Vagy oltást kaptál? Mert sokaknak az is felborítja a ciklusát
2/6 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok és nem kaptam oltást :)
2022. febr. 3. 20:12
3/6 anonim válasza:
Lehet hogy pajzsmirigy vagy ilyesmi hormonális probléma. Nálam is az volt kaptam rá gyógyszert és az beállította
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2022. febr. 3. 20:27
6/6 anonim válasza:
Teljesen normális bármelyik életkorban, hogy valamitől csúszik vagy teljesen kimarad egy vérzés. Orvoshoz akkor kell szaladni vele, ha nem egyedi esetről van szó, hanem rendszeresen fordul elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!