Lányomnak mikor jöhet meg?
Sziasztok!
A lányom 12 éves, és már majdnem 3 éve észrevettem hogy van fehérfolyása, de még nem jött meg neki én 10 voltam amikor megjött, nektek, vagy a lányotoknak mikor jött meg?
Szép estét még! :)

Nekem anno 11 évesen jött meg, és előtte már legalább egy évvel volt fehérfolyásom. A kislányom 10 és fél, neki is van jó ideje, fejlett testileg, szerintem hamarosan fog menstruálni.
„De most komolyan.. van olyan anyuka, aki a szennyesből darabonként kiszedi és vizsgálgatja-szagolgatja a lánya bugyiját? VAgy mivaaan?” Az, hogy valaki, mint mondjuk én is, nem egybe beb.ssza a szennyeskosár tartalmát, hanem darabonként rakja be, úgy fordítja, hajtja, hogy optimális legyen, és nézi a ruhákon, hogy nincs-e olyan szennyeződés, amit elő kell kezelni, még nem jelenti, hogy perverz, aki szagolgat, és a foltos bugyikra izgul…

12: fordítgatni...? optimális...?
Kifordítva nem ugyanúgy éri a mosószeres víz meg a többi ruha általi dörzsölődés..? Na ne már.....
Eleve három szennyeskosár rész van, fehér, fekete és színes. Nem kell semmit válogatni a berakásnál.
No mindegy, részletkérdés....
A kérdező fölöslegesen aggódja túl ezt az egészet.

Nem, nem szagolgattam, a bugyiját és nem önszántamból nézegettem, ha nem amikor szelektálok akkor szín szerint mosok stb. Ezért hát látom mit mosok.
Amúgy egy hete mondja hogy fáj a hasa, ezt elfelejtettem beírni a kérdésbe. De most már mindegy jön, ha jön.

11 voltam, mikor elkezdődött a fehérfolyás és 14,5, mikor megjött, de totál random.
A gyerekednek meg adj betétet, ne a bugyija legyen folyásos, mert igénytelenség és a fertőzések melegágya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!