A fogamzásgátló tablettával stabilizálni lehet a női ciklust?

Nem lehet! A gyógyszer egy művi állapotot hoz létre a bevitt hormonok segítségével.
Olyan értelemben, hogy tudod, hogy mikor fogsz vérezni, stabil lesz, de ettől semmi nem áll helyre, ha abbahagyod ugyanúgy fennáll a probléma. Endokrinológus foglalkozik a hormon problémákkal, és ha jó, akkor a fogamzásgátlót utoljára javasolja.

Köszönöm szépen 3
Ha nem gond írtam neked privátba

Az egyetlennek írtál, akinek fingja nincsen róla, csak idefssa a hülyeségét.
Azért arra figyelj, hogy miután letetted, az egyébként sem létező normális ciklusodat (amire el akarod kezdeni szedni) még jobban szét fogja cs.szni. ;)

Fogamzásgátló szedése alatt nincsen ciklus. Semmiféle problémát nem old meg, csak elfedi azt,aztán még nagyobb lesz a baj ha egyszer abbahagyod. Én így jártam . Addig kell menni, amíg nem találsz egy normális orvost aki tényleg gyógyítani akar . 99%-ban csak fog.gátlót akarnak felírni mindenféle cikluszavarra ,anélkül,hogy normálisan kivizsgáltak volna .
Utána meg ott álsz 40 évesen mindenféle problémával ami megkeseríti az életed ,és rájösz,hogy semmire nem volt jó szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!