Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A fogamzásgátló tablettával...

A fogamzásgátló tablettával stabilizálni lehet a női ciklust?

Figyelt kérdés

2022. jan. 28. 19:49
 1/6 Laylah ***** válasza:
100%
Fogamzásgátló szedése alatt nincs ciklusod. Megvonásos vérzés van.
2022. jan. 28. 20:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet! A gyógyszer egy művi állapotot hoz létre a bevitt hormonok segítségével.

Olyan értelemben, hogy tudod, hogy mikor fogsz vérezni, stabil lesz, de ettől semmi nem áll helyre, ha abbahagyod ugyanúgy fennáll a probléma. Endokrinológus foglalkozik a hormon problémákkal, és ha jó, akkor a fogamzásgátlót utoljára javasolja.

2022. jan. 28. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:
13%
Igen lehet. Pontosan fog megjonni szinte percre pontosan. Nem lesz pecsetelgetes barnazas hanem rendes verzes es pont. Teljesen mind1 ciklusrol mensteuaciorol vagy verzrsrol beszelunk. Nem is ertem miert vagytok mindig ezen fent akadva. Lenyeg az hogy a fogamzasgazlo mellett nincs peteeres. Nornalis szedese mellett nincs esely terhessegre es pont.
2022. jan. 29. 01:44
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen 3

Ha nem gond írtam neked privátba

2022. jan. 29. 09:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az egyetlennek írtál, akinek fingja nincsen róla, csak idefssa a hülyeségét.

Azért arra figyelj, hogy miután letetted, az egyébként sem létező normális ciklusodat (amire el akarod kezdeni szedni) még jobban szét fogja cs.szni. ;)

2022. jan. 29. 18:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Fogamzásgátló szedése alatt nincsen ciklus. Semmiféle problémát nem old meg, csak elfedi azt,aztán még nagyobb lesz a baj ha egyszer abbahagyod. Én így jártam . Addig kell menni, amíg nem találsz egy normális orvost aki tényleg gyógyítani akar . 99%-ban csak fog.gátlót akarnak felírni mindenféle cikluszavarra ,anélkül,hogy normálisan kivizsgáltak volna .

Utána meg ott álsz 40 évesen mindenféle problémával ami megkeseríti az életed ,és rájösz,hogy semmire nem volt jó szedni.

2022. jan. 30. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!