Valaki szedd még Sillinda fogamzásgátlót?

Most fogom abbahagyni.
A 3.levélből még egy hét van és váltok.
Az első levéllel ahogy elkezdtem, másfél hét után megjött. 16napig tartott.
Decemberben a 31napból 17napot véreztem.
Most januárban így 25.én járunk, eddig 11 nap vérzés, de megint görcsölök, gyanítom meg fog jönni megint.
Emellett minden nap migrénem van estére úgy 1 hónapja.
És ami a legrosszabb, minden vérzés elött és az elején apad a tejem. Jóval kevesebb (utana mondjuk visszaáll) de ezeken a napokon látom a gyereken hogy kevés neki, nem lakik jól. Nem is hízik úgy, ezert a védőnő csesztet.
Lassan 2 éve szedek Slindát, de nálam semmi mellékhatása nincs. Szülés után ajánlotta a nőgyógyász. Régebben szedtem másfajta fogamzásgátlót is évekig és az se okozott semmi gondot, úgyhogy lehet nem ezen múlik hanem ez is "alkati" dolog, nem tudom.
Annyi, hogy a Slinda szedése óta én egyáltalán nem menstruálok, nincs megvonásos vérzésem, de az orvos szerint ez is normális.

2!
Én ezen kívül 3 fajta másik fogamzásgátlót szedtem, egyikkel sem volt bajom.
Most nálunk mindenki ezt kapja, ez a sláger, és a helyi babás csoportban mindenki hagyja abba, mert sok a panasz.
Neked szerencséd van.
1 voltam
Először én is megijedtem, hogy nem menstruálok, de miután mondta az orvos, hogy ez a mellékhatás normális megnyugodtam. Kifejezetten élvezem, hogy megszabadultam a vérzéstől, a másik véglettel, ami nálatok is van én is abbahagynám azonnal.
2-es voltam
2!
Neked szerencséd van. De pl. 3hónapja szeddem első volt ami nagyon sokkaig tartott.
Masodik rendes időben végetért semmigond nem volt. Most a.mensim nem múlik.. Bármi előfordulhat ennél a fogamzásgátlónál.

tudok fogalmazni!
Miért szednék fogalmazásgátlót??? (๑ↀᆺↀ๑)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!