Egy hetes gát sebbel mehetek termálfürdobe?
Figyelt kérdés
2022. jan. 28. 15:43
21/34 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy kamu. Ha ilyen hülyék vannak, akkor milyen gyerekük lesz ezeknek, ha felnőnek...
22/34 anonim válasza:
20
Igen, vannak ilyen buta emberek. Ha látnád milyen nők vannak benn a szülészeti osztályon mifelénk. XD
Háromnegyedének szülni sem kéne.
23/34 anonim válasza:
22 Senkit nem akarok megbántani,de le merem fogadni,hogy amit írsz nagyja részt kissebbség.
24/34 anonim válasza:
IQ teszthez kötném a gyerekvállalást. Ennyi hülyét. Egyik nap egy anyuka amiatt elkezdett az utcáb ordítani a gyerekkel (kb 3-4 hónapos), mert éhes volt. 5 percig ordítva káromkodott, mert ő nem akar szoptatni (ezt így mondta)... Szóval ezek után már lehet itt se kéne ezen meglepődnöm.
25/34 anonim válasza:
Nagyon eltűnt a kérdező.... 🤔
Vagy tenyleg kamuból dobta ezt be, azt most röhög a hozzaszolasokon, vagy remélem elsüllyedt szegyenében ha ez komoly kérdés.
26/34 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan jelentheti mindenki, hogy a kérdés csak kitaláció. Én már megtettem.
27/34 anonim válasza:
Hagyjátok, ő tipikusan az az ember akinek ha az van mondva hogy nem lehet, csak azért is el fog menni.
28/34 anonim válasza:
Nem a kifolyò vèrrel, hanem a bejutò kòrokozòkkal van a gond.
29/34 anonim válasza:
28!
Azert a kifolyó vér sem elenyésző tényező...
Te szivesen fürdenél más testnedvében?!
30/34 anonim válasza:
29. Szerintem úgy értette, hogy a kérdező szempontjából. Amúgy a termál az egy óriási gőzölgő ember leves, tele testnedvekkel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!