Ha a 6 hetes kontrollon minden ok volt, akkor már mehetek termálfürdőbe a 9. héten?
Figyelt kérdés
2013. márc. 24. 17:34
1/10 anonim válasza:
Beengednek persze,de en nem mennek.Fertőzesek ...stb. Szerintem kúlehet birni ezt a 9 honapot fürdő nelkül.
2/10 anonim válasza:
Termáfürdőbe nem szabad menni terhesen.
3/10 anonim válasza:
Gondolom már szültél, ha a 6 hetes kontrollról van szó. Én nem mennék 9 héttel a szülés után. Amúgy is nagy a fertőzésveszély egy ilyen helyen és szerintem a szülés után még nem regenerálódott teljesen a szervezeted! Plussz egy 9 hetes gyereket sem vinnék fürdőbe. Neki még otthon a helye - de ez az én véleményem!
4/10 A kérdező kommentje:
Szültem. Nem terhes vagyok. És a babát természetesen nem vinném!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 hónapja nem voltam sehol, gondoltuk, anyósék vigyáznának a babára 2-3 órát, amíg mi elmegyünk.
2013. márc. 24. 19:25
5/10 A kérdező kommentje:
Ja de persze gondolom vannak olyanok, akiknek az a véleménye, hogy maradjak a seggemen, mert gyerekem van.Ok. Valóban. De 3 hónap alatt annyi történt, h 2-szer elmentem boltba és kész. Amúgy csak akkor voltam kint, amikor a babával kimegyek sétálni. Nem napokra, fél napra hagynám ott a babát a nagyszülőknél!!!!!!!!!!!!!! És ne vinnék 2 hónapos babát ilyen helyre!!!! Nem igaz, h ezen az oldalon már az megy, h betámadják az embert.
2013. márc. 24. 19:28
6/10 anonim válasza:
Szia! Én nem látom akadályát, hogy miért ne mehetnél... A 6 hetes kontrollnak tudtommal az a lényege, hogy addigra (legalábbis odabent) minden visszaáll az eredeti állapotára, ezt ellenőrzi le a doki is. Ha ő azt mondja, minden oké, akkor onnantól szabad utat kapsz a régi életedhez, újra lehet szexuális életet élni és kádban fürödni is. Ha tartani kellene a fertőzésveszélytől, gondolom ezeket sem szabadna "művelni". De így, nem értem miért ne lehetne, főleg, hogy te még várnál 3 hetet utána. Addigra a gyermekágyi vérzés is el kell, hogy múljon mindenkinél. Én biztosan mennék, ha volna rá lehetőeségem! Érezd jól magad, és igazad van, attól, hogy édesanya vagy, nem kell befásulnod!
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, utolsó! :)
2013. márc. 24. 19:48
8/10 anonim válasza:
Nem mennék.
Egyrészt a szoptatás miatt, másrészt meg a termál fürdőben sokkal nagyobb a fertőzés veszély, mint az otthoni kádban.
9/10 anonim válasza:
Kedves VÉLEMÉNYEKET KÉRŐ KÉRDEZŐ! 3. válaszoló vagyok! Nem sértődöm meg azon, hogy le lettem pontozva, de az már dühít, hogy igazságtalanul vádaskodsz! Egy szóval nem mondta, hogy maradj a fenekeden, nem minősítettelek, mint anya, egyszerűen csak leírtam a SAJÁT VÉLEMÉNYEMET - mert ugye arra voltál kiváncsi. Felháborít, hogy ha valaki nem azt a véleményt kapja a kérdésére, amit várt, akkor rögtön bírálja a válaszadót. Pedig szerencsére nem vagyunk egyformák, nem vagyunk egy véleményen. Nem kell otthon ülnöd, begyepesedned csak mert szültél egy gyereket, én csak annyit írtam, hogy fürdőbe nem mennék, mert nagy a fertőzésveszély. Persze, mozdulj ki, ha úgy érzed, arra van szükséged. Egy 9 hetes babának pedig tényleg otthon a helye és ne haragudj, egy szóval nem írtad, hogy őt nem vinnétek, tehát mivel nem ismerlek, nem vagyok gondolatolvasó, nem tudtam, hogy erre is kiváncsi vagy-e, erről is leírtam a VÉLEMÉNYEMET. Ennyi! Emiatt nem kell rögtön belerúgni a másikba és feltörölni vele a padlót! Kérlek gondolkodj el ezen és jöhet a piros kezecske!
10/10 anonim válasza:
Nem tudom én annak idején nem tudtam volna ilyen helyre elmenni, mert örültem, hogy pihenhettem. Persze nem vagyunk egyformák. Gát sebed vagy császáros heged is jobban van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!