Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha a 6 hetes kontrollon...

Ha a 6 hetes kontrollon minden ok volt, akkor már mehetek termálfürdőbe a 9. héten?

Figyelt kérdés
2013. márc. 24. 17:34
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Beengednek persze,de en nem mennek.Fertőzesek ...stb. Szerintem kúlehet birni ezt a 9 honapot fürdő nelkül.
2013. márc. 24. 18:31
 2/10 anonim ***** válasza:
17%
Termáfürdőbe nem szabad menni terhesen.
2013. márc. 24. 18:40
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Gondolom már szültél, ha a 6 hetes kontrollról van szó. Én nem mennék 9 héttel a szülés után. Amúgy is nagy a fertőzésveszély egy ilyen helyen és szerintem a szülés után még nem regenerálódott teljesen a szervezeted! Plussz egy 9 hetes gyereket sem vinnék fürdőbe. Neki még otthon a helye - de ez az én véleményem!
2013. márc. 24. 19:00
 4/10 A kérdező kommentje:
Szültem. Nem terhes vagyok. És a babát természetesen nem vinném!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 hónapja nem voltam sehol, gondoltuk, anyósék vigyáznának a babára 2-3 órát, amíg mi elmegyünk.
2013. márc. 24. 19:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Ja de persze gondolom vannak olyanok, akiknek az a véleménye, hogy maradjak a seggemen, mert gyerekem van.Ok. Valóban. De 3 hónap alatt annyi történt, h 2-szer elmentem boltba és kész. Amúgy csak akkor voltam kint, amikor a babával kimegyek sétálni. Nem napokra, fél napra hagynám ott a babát a nagyszülőknél!!!!!!!!!!!!!! És ne vinnék 2 hónapos babát ilyen helyre!!!! Nem igaz, h ezen az oldalon már az megy, h betámadják az embert.
2013. márc. 24. 19:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én nem látom akadályát, hogy miért ne mehetnél... A 6 hetes kontrollnak tudtommal az a lényege, hogy addigra (legalábbis odabent) minden visszaáll az eredeti állapotára, ezt ellenőrzi le a doki is. Ha ő azt mondja, minden oké, akkor onnantól szabad utat kapsz a régi életedhez, újra lehet szexuális életet élni és kádban fürödni is. Ha tartani kellene a fertőzésveszélytől, gondolom ezeket sem szabadna "művelni". De így, nem értem miért ne lehetne, főleg, hogy te még várnál 3 hetet utána. Addigra a gyermekágyi vérzés is el kell, hogy múljon mindenkinél. Én biztosan mennék, ha volna rá lehetőeségem! Érezd jól magad, és igazad van, attól, hogy édesanya vagy, nem kell befásulnod!
2013. márc. 24. 19:46
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, utolsó! :)
2013. márc. 24. 19:48
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem mennék.

Egyrészt a szoptatás miatt, másrészt meg a termál fürdőben sokkal nagyobb a fertőzés veszély, mint az otthoni kádban.

2013. márc. 25. 08:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Kedves VÉLEMÉNYEKET KÉRŐ KÉRDEZŐ! 3. válaszoló vagyok! Nem sértődöm meg azon, hogy le lettem pontozva, de az már dühít, hogy igazságtalanul vádaskodsz! Egy szóval nem mondta, hogy maradj a fenekeden, nem minősítettelek, mint anya, egyszerűen csak leírtam a SAJÁT VÉLEMÉNYEMET - mert ugye arra voltál kiváncsi. Felháborít, hogy ha valaki nem azt a véleményt kapja a kérdésére, amit várt, akkor rögtön bírálja a válaszadót. Pedig szerencsére nem vagyunk egyformák, nem vagyunk egy véleményen. Nem kell otthon ülnöd, begyepesedned csak mert szültél egy gyereket, én csak annyit írtam, hogy fürdőbe nem mennék, mert nagy a fertőzésveszély. Persze, mozdulj ki, ha úgy érzed, arra van szükséged. Egy 9 hetes babának pedig tényleg otthon a helye és ne haragudj, egy szóval nem írtad, hogy őt nem vinnétek, tehát mivel nem ismerlek, nem vagyok gondolatolvasó, nem tudtam, hogy erre is kiváncsi vagy-e, erről is leírtam a VÉLEMÉNYEMET. Ennyi! Emiatt nem kell rögtön belerúgni a másikba és feltörölni vele a padlót! Kérlek gondolkodj el ezen és jöhet a piros kezecske!
2013. márc. 25. 08:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom én annak idején nem tudtam volna ilyen helyre elmenni, mert örültem, hogy pihenhettem. Persze nem vagyunk egyformák. Gát sebed vagy császáros heged is jobban van?
2013. márc. 25. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!