Apró csomó a mellbimbó mellet?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem vagytok orvosok, hogy TI nem tudjátok megmondani mi bajom. De találtam 2 nagyon picike, 2 apró kis kemény kis "csomót" a jobb mellbimbóm szélén, két különböző helyen. De tényleg nagyon picik, nem tudom mihez hasonlíthatatlan, talán egy mustármagnak a fele... talán. Nagyon félek, rettegek. Másnap rögtön kértem időpont, de csak 2 hét múlva tudok menni. 25 éves vagyok, ezért csak sima ultrahangra küldtek el, ott rögtön tudnak nekem mondani valamit? Hogy baj van e, vagy sem? Vagy hogy látnak e valamit? A családomban nem volt ilyen, anyukám nem emlékszik rá, az ő anyjával meg nem tartjuk a kapcsolatot bizonyos okból, így megkérdezni sem tudjuk. Próbálom felfogni úgy hogy ha van is valami, erre úgy sincs befolyásom, csak annyit tehetek hogy erős maradok, de azóta is minden éjjel arról álmodok hogy levágják a mellem, vagy mellbimbóm. Volt hasonló tapasztalatotok? Egy pár hónapja ráncosodni kezdett az a bimbóm, de buta voltam és nem foglalkoztam vele, és most kezdett a másik is. De csak akkor látszik ha ágaskodnak, nyugalmi állapotban nem, pattanás szerű pöttyök is vannak, és ha megérintem keménynek érzem ez nyugami állapotban is látszik (ilyen, de nem vagyok terhes 100%, nincs senkim: [link] A bimbó udvaron, meg már a bal-on is kezd. Mindig megvizsgálom magam, de most fedeztem csak fel a bimbómnál a csomókat. És a jobb mellemen nagyobb és sötétebb is lett a bimbó, sosem voltak egyformák de most mintha sokkal másabb lenne. Aztán lehet csak az agyam játszik velem, mert rettegek. Eresek is a mellem de mindig is azok voltak és narancsbőrős is, de ez is régóta van. De most már mintha érezném a másiknál is egy kicsi kis csomót. 2 hét múlva okosabb leszek, de az interneten nem merek nézelődni mert annál rosszabb.2022. jan. 27. 20:46
11/11 A kérdező kommentje:
De örülök! 🥰
2022. jún. 7. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!