Nőként erős és sok szőröm van. Intim területen mit tudok kezdeni vele?
Intim területen nagyon erős szőrszálaim vannak és ráadásul sok is. Időnként megborotválom, de mikor nő vissza, akkor nagyon szúr, illetve szex közben sem lehet kellemes a férfiank, hogy, mint egy drótkefe, olyan hozzám érni.
Epilálni nem tudom, mert nagyon érzékeny. Csipesszel szedegetem még időnként, de mint írtam, nagyon sok a szőröm, így mire a végére érnék, már kezdhetem is előröl.
Hasonló erős szőrzetű nők! Ti mit csináltok??
Gyanta, epilálás.
Idővel jóval gyengébb szőr fog nőni.
Én úgy hagyom.
A pasim se szőrteleníti magát a lába között.
1 . Gyanta ha nem jön be az epilalas. Fel kell puhitani a bőrt előtte, mondjuk furdes után csináld. Viszont én nem tapasztaltam gyengébb szőrzete 15 év múlva se, se ritkábbat. Az történik hogy egyszerűen nem egyszerre nő vissza a szőr.
2. IPL villanófényes kezelés, otthoni készülékek már elég jók, viszont ez minimum 100 ezerbe kerül. Cserébe sok évig tudod használni
Braun Silk-expert Pro 3, Pro5, vagy Philips Lumea ennek is több változata is van. Azért írom ezeket mert ezekről csak jókat olvastam, egyiket használom is. 12 hétig heti egy alkalommal lekezeled, ezután már csak havi 1 fenntartó kezelés kell a szőrtelenséghez. Fájdalommentes, talán kicsit csíp, de az nem baj. A fényerősséget is lehet állítani. Olcsó kínait nem szabad venni.
Szőrtelenitő krém eredménye ugyanaz lesz mint a borotvának, csak nagyon büdös vegyszer szagú és éget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!