Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért jött meg korábban és...

Miért jött meg korábban és miér enyhébb mint máskor?

Figyelt kérdés
Kb 3-4 nappal a szokásos előtt jött meg, pedig inkább késni szokott és mindig nagyon görcsölök, de most nem görcsölök szinte egyáltalán, és kisebb mennyiségű is.
2010. szept. 9. 19:36
 1/7 anonim ***** válasza:

A görcsök valószínüleg, azért nincsenek mert előbb jött meg. Nekem sincsenek akkor, ha napra pontosan jön vagy esetleg egy kicsit előbb. De, ha még nem állt be rendesen szerintem nincs gond. Hány éves vagy?

23/L

2010. szept. 10. 08:11
 2/7 A kérdező kommentje:
16 vagyok, de már 6 éve menstruálok és nem emlékszem olyanra, hogy ilyen lett volna velem...
2010. szept. 10. 18:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Mármint korábban ilyen nem történt.
2010. szept. 10. 18:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Az első válaszolónak igaza van abban hogyha korábban jön meg nincsenek olyan görcsök. Korábban jöhetett meg stresztől, betegségtől gyógyszerektől. (Lehet nagyon izgultál a sulikezdés miatt). Volt szexuális kapcsolatod mostanában? Attól is megjöhetet korábban. Vagy ha nem védekeztetek akkor csinálj egy terhességi tesztet(A kisebb mennyiség miatt).
2010. szept. 12. 16:13
 5/7 Makikaa válasza:

Fiú vagyok, de tudok jó pár dolgot az ellenkező nemről is.

Van nővérem, rengeteg barátnőm, akikkel elég bizalmas kapcsolatban vagyunk, és hát hall az ember ezt azt..

Lehet az is, hogy mostanában fog normálisan, véglegesen beállni a menstruációd.

Lehet több, különböző hormonális magyarázata is.

Ha esetleg mostanában volt az első együttléted a barátoddal, akkor akár attól is lehet.

Sok dolog számításba jöhet..

Szerintem nem kell megijedni, a következő havi már "normális" lesz.

2010. szept. 12. 18:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Az utolsó menstruációm óta nem feküdtem le senkivel, terhes se lehetek, de lehet a stresszben valami, elég sok dolog összejött mostanában...
2010. szept. 12. 19:01
 7/7 Makikaa válasza:

Akkor ne csodálkozz! :D

Szerintem mindenhogy valami szellemi, pszichikai oka lehet..

2010. szept. 12. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!