Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Remelem most már jo lesz ?

Remelem most már jo lesz ?

Figyelt kérdés
Sziasztok,én vagyok a lány aki napok-ig kérdezte lehet a terhes, maga a sztori még 2021.08.04.-re megy vissza az utolsó szexhez,védekeztünk gumival, majd szeptember 1.-jén normális 5-6 napos mensim volt magától,októberben már csak 2 nap,utána január első hetében jött a pánik nem e baba van, elmentem elsőnek a patikába ahol panaszkodtam majd a hölgy egy gyógyteát adott és azt mondta 10 nap és jönni fog(január 9)közben ideges voltam és kettő tesztet is csináltam(12,17.-én) negatívak voltak,18.-án délután a 9. adag tea után délután meg is jött,tegnap múlt el 24.-én ami normális is szerintem,kell még aggódnom a terhesség miatt?

2022. jan. 25. 19:35
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Voltam már a háziorvosnál,aki azt mondta elküld egy teljes hormonképre,és megyek nődoki is
2022. jan. 25. 19:35
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Jezusom, hogy lehet ennyi aggyal élni?!
2022. jan. 25. 19:41
 3/14 A kérdező kommentje:
Aggódom néha tudom
2022. jan. 25. 19:44
 4/14 Noren1989 ***** válasza:
100%
Ezt nem tudom sajnos komolyan venni...
2022. jan. 25. 19:44
 5/14 A kérdező kommentje:
Sajnos de,17 vagyok,tényleg vigyázok és védekezek,de néha aggódom
2022. jan. 25. 19:49
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Védekeztetek, több teszt is negatív lett és rendesen menstruáltál, csak késett. Ezek után mégis milyen esélyt látsz te a terhességre?

Amúgy jól értem, hogy te azon aggódsz, hogy augusztusban estél teherbe vagy csak hülyén lett megfogalmazva? Először is nem ártana tájékozódni az alapvető dolgokról, ha meg utána is ennyire parázol, inkább ne szexelj, úgy tűnik fejben még nem vagy elég érett hozzá. Nagyon túlzásba viszed, ez már nem normális és gondolom közben meg feleslegesen stresszeled magad ezzel nap mint nap.

2022. jan. 25. 19:51
 7/14 Noren1989 ***** válasza:
81%

Apàd elhagyott kiskorodban, vagy mirefel ez a sztori?

Biosz óra megvolt?

5hónapos terhesként màr kerekedned kéne, a jóég megàldjon.

Màsfelől, fix, h valami hormonàlis zavarod van.

A teàs rész meg egyszerűen nevetséges.

2022. jan. 25. 19:52
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez esetben amúgy valószínűleg pont a stressz miatt késett
2022. jan. 25. 19:52
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek,tényleg segített a tea mert megjött tőle, tisztában vagyok mindennel,sosem csináltam védekezés nélkül,nem váltom a partnereim,de egy terhesség nagyon nem jött volna jól,ezek után várom a dokit,és megnyugodtam köszönöm
2022. jan. 25. 19:59
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen,van több kérdése is a kérdezőnek,és igen azon stresszel,hogy augusztusban teherbe esett.

Kedvesem!Én estem teherbe augusztus elején, április végén fogok szülni,rendes kerek terheshasam van,és igencsak érzem a lányomat mocorogni odabent.Már majdnem 1 kg a baba,és kb 37 cm hosszú.Hidd el észre venned már ha terhes lennél.Nem csak te,mások is.

2022. jan. 25. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!