Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy jól nézzek ki...

Mit tegyek hogy jól nézzek ki az osztály képen? (tobb lent)

Figyelt kérdés
Eddig minden évben borzalnasan neztem ki a képeken.. Nem tartom magam csúnyának nem errol van szó. Csak valahogyan mindig sikerül hülyén kineznem. Például ha ki van engedve a hajam akkor hirtelen kócos lesz stb stb.. Mit tudtok tanácsolni? A vakura mindig becsukom a szemem :/. Es mit vegyek fel? Mit csináljak a hajammal? Kb hatkozepig er a hajam és egyenes. Köszi előre is:)

#ruha #haj #fotózás #kép #lány #remélem jól fog sikerülni
2019. máj. 1. 13:41
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem felül fogd össze, alul pedig engedd le, így biztosan nem lesz kócos, és még jól is néz ki.

Nem tudom, öltözködés terén mit ért az iskolátok.

Ezek szerint nincs borzasztó egyenruhátok vagy iskolaköpenyetek, amit minden fontos eseményen hordanotok kell.

A lényeg, hogy érezd jól magad a bőrödben, és válaszd a kedvenc ruháidat, ami szerinted jól állna.

Ha van rá mód, áll olyan helyre, amilyen szögből a legelőnyôsebb az arcod. Utálom, hogy egy fotós konkétan utasít, hogy bal oldalra kell állnod, amikor kifejezetten utálod azt a félprofilodat, és a másik oldalon vagy szemből sokkal jobban nézhetnél ki.

A lényeg, hogy amikor a kép készül, legyenek a gesztusaid nagyon természetesek. Ergo, ne legyél merev, de ne is életunt.

A smink az szinte mindegy. Ez is attól függ, hogy mit szoktál a hétköznapokon. Nyilván ha mindig sportosabb és naturálisabb vagy, akkor ne állíts oda brutális műszempillával.

2019. máj. 1. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!