Felfázás esetén kezdjem el a második antibiotikumot?
5 napos kúrán vagyok túl, 500 mg Cifloxint kaptam.
Régebben már az első szem után éreztem a hatását, de most nem így történt.
Az 5. szem bogyó után visszamemtem a dokihoz, hogy nem nagyon akar hatni. Írt fel másikat, amit ki is váltottam.
Tegnap kezdett javulni az állapotom, ma is jobb már, de nem az igazi. A hólyagom még feszül és egy minimális csípő érzés is van még. A folyamatos pisilés már abbamaradt. Sajnos viszont egyszer-egyszer tompa fájdalmat kezdek érezni a vesémnél és rohamokban jön rám iszonyú gyengeség. Ilyenkor ha bebújok az ágyba legalább fél órára, rendbe jövök.
Ma adtam le vizelettenyésztést is a laborban.
Szerintetek kezdjem el a másikfajta bogyót szedni?
A cifloxin teljesen kicsinálta a gyomrom, probio ellenére is.:(
Ui: c-vitamin, kamilla tea, tőzegáfonya napi szinten szedve és nagyon figyelek magamra, mégis előjön ez a nyavalya :( Idegileg már teljesen kivagyok, a munkámat sem tudom végezni rendesen.
Milyen az a normális tenyésztés? XD
Nem tudom mire gondolsz?
Ez is vizelettenyésztés, amit kért. 🤔
Köszi nektek!
Semmi infót nem láttam a beutalón, csak hogy kéri a tenyésztést.🤷♀️
Nem értek hozzá, eddig ez volt az első ilyen makacs eset.
Enterolt szedek, ami nem baci, mint a többi probio, szóval sztem ez nem lehet gond.
Utolsó megkérdezhetem, hogy az urológiás tenyésztés után mit kaptál?
Meggyógyultál?
2 felesleges ab kúra után arra valót, amelyik bacit kimutatta. Erre külön van pár, ami jó. Ez lehetett volna bármi, nem e.coli volt amúgy.
Rendbe jöttem, csak akkor már ennyitől kijott a gomba a bacipusztulattol, csak azért vagyok urológusmantrázó...
Ez márciusban volt, most vagy visszatért gyengébben vagy más, még nem voltam sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!