Hogyan látjátok?
Mindig járok analizisekre, vizeletre is. Szex utan a barátommal mindig fajt a húgycsövem mintha szögesdrótot pisilnék. A vizeletanalízis azt mutatta, hogy e colival fertőzödtem, a doki azt hitte, hogy analoztam a barátommal, mert végbélben fordul elő.
Én sose csinaltam anális szexet.
A barátomra viszont gyanakodtam, hogy megcsal es most arra gondolok, hogy mással análozott, fertőződött
En nagyon tartom a higiénát, assziszensnőként dolgozom

Én fizetnék egy teljes STD-t akkor már, nem csak vizeletet nézetnék.
És akkor többet fogsz tudni.

Nem lehetne kirugni vegre?
Teljesen egyertelmu.

Ha asszisztensként dolgozol egészségügyben, akkor kellene fogalmad legyen, hogy a hüvelyi, és húgyúti fertőzéseknek 90%-ban semmi közük egymáshoz!
A "nászutas betegség" amit leírsz pedig nagyon gyakori, semmi köze ahhoz, hogy megcsalt volna.

3: Nekem azt mondták az orvosok, hogy ez semmi, teljesen kommersz baci, szokásos fertőzés nemi élet nélkül is.
Saját magadtól is átfertőzheted és ha a popsidat nyalta és utána a puncidat, úgy is.
Nem nyalta a fenekem!
Es ismerem a higiéniai szabályokat , eddig nem volt ferfőzesem

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!