Nagyon fáj a menstruációm, mit tegyek???
Sziasztok.
2,5 éve volt az első menstruációm. Minden rendben ment, alig fájt, nem is volt sok. Mivel nem fájt, csak egyszer így hopp, megjött(persze naptárt vezettem), de előtte volt barnázás is.
Azóta a naptár szerint majdnem mindig pontosan jön meg, barnázás is van előtte.
Az ez előtti menstruációm karácsonykor volt, viszont jobban fájt, mint a többi.
Alig bírtam létezni. Éjszaka viszont nyugodtan aludtam.
Tegnap jött meg a januári(időben), viszont annyira fáj, hogy éjszaka szinte semmit nem aludtam, fájt, mint állat, sose volt ilyen rossz...
Megiszok napi 2l vizet, súlyom egészséges, heti 5x mozgok, kiegyensúlyozottan eszek, stresszhatás az folyamatosan ér, de 2,5 éve is ért...
Mit tegyek???
Majd veszek be gyógyszert stb, de soha nem volt ilyen fájdalmas, mint az utóbbi 2.
Lehet endometriózis, akkor szokott ilyen fájdalmas lenni.
Vegyél be algoflex m-et, vénusz cseppek is jók. Vagy vannak olyan fogamzásgátlók amik megszüntetik a menstruációt.
Nekem mindig is fájdalmas volt, pedig semmi bajom. A legtöbb nőnek fáj. Ez van. Sose veszek be amúgy gyógyszert, de ilyenkor muszáj. Algoflex M et szoktam. Nem véletlenül találták föl, sokaknak kell.
De persze menj el dokihoz, nézesd meg, van-e valami.
Nem.
Menj el orvoshoz mert az ennyire fájó menzi nem biztos, hogy egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!