Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerinted kb. mikor fog nekem...

Szerinted kb. mikor fog nekem megjönni a mensim?

Figyelt kérdés
Pár hónapja fehér folyásaim vannak és ez az előjele lehet? Mert mostanában az alhasam is néha-néha fáj. Szerintetek úgy körül- belül mikor jön meg? Már majdnem az összes osztálytársamnak megvan, csak nekem nem volt még soha menzeszem.
2022. jan. 20. 14:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Addig örülj, amíg nincs.
2022. jan. 20. 14:09
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
16 évesen még nem mensizel?
2022. jan. 20. 14:10
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
2es hol írta hogy 16 éves?
2022. jan. 20. 14:11
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
3: 16 alatt nem regisztrálhat ide!
2022. jan. 20. 14:15
 5/9 anonim ***** válasza:

Meg fog jönni neked is nyugi

Igen a folyás és a hasfájás lehet az előjele

Hány éves vagy?Nekem úgy jött meg hogy elöntött de nem görcsöltem vagy ilyesmi csak a pulcsimat a derekamra kellett kötnöm míg haza nem értem

16 évesen jött meg amúgy.Ha elmúltál már 16 és még nem jött meg akkor érdemes volna orvoshoz menned

2022. jan. 20. 14:16
 6/9 anonim ***** válasza:
72%
4-es pedig vannak 16 alattiak az tuti
2022. jan. 20. 14:18
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

6: de attól az még szaBÁLYTALAN!

"Weboldalunkra 16. életévét be nem töltött személy nem regisztrálhat. A regisztráció során felhasználó nyilatkozik és szavatol, hogy 16. életévét betöltötte."

2022. jan. 20. 14:22
 8/9 anonim ***** válasza:
59%

7-es tudom de akkor is ez van hogy regisztralnak

Facebookon is ugyanez van

2022. jan. 20. 14:24
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Az is szabálytalan, hogy nem a kérdésre válaszoltok, hanem szét offoljátok a kérdést felesleges dolgokkal, ti szabálybetartóak.

Kérdésre válaszolva. Megfog jönni előbb utóbb, ne görcsöljél rá. Ha 16-17 évesen nem jött még meg, akkor érdemes elmenni orvoshoz. Lehet későérő vagy, vagy vmi egyéb problémád van. De ne izgulj, a stressz árt mindenek.

2022. jan. 20. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!