Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászati vizsgálattal...

Nőgyógyászati vizsgálattal kapcsolatban? Segítség!

Figyelt kérdés

Tudom, hogy elég sok ilyen kérdés volt már, de egy kis segítségre lenne szükségem. 24 éves vagyok, eddig csak SZTK-s nőgyógyásznál voltam (3 különbözőnél).

Kb. le se tojták, amit kértem vagy mondtam nekik, ezért ma elmegyek egy magándokihoz.

A kérdésem az lenne, hogy náluk hogy zajlik a vizsgálat? Mert ugye a mellemet is meg fogja nézni (állítólag, és ugye az SZTK-ban ilyen sosem volt), mennyire kell levetkőzni? Teljesen? Vagy először megvizsgál alul, aztán ha alulról felöltöztem, akkor levetkőzök felül? És náluk van olyan köpeny, amibe a beteg bújik? (Mint az amerikai filmekben...) Vagy teljesen meztelenre kell vetkőzni?

Bocs, ha kicsit gyerekes a kérdésem, csak félek.

2010. szept. 9. 12:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%

Az lehet, de nagyon oroszos köpeny nélkül flangálni.

Nézd meg a neten hány magánklinika/kórház van az országban, mindenhol adnak köpenyt, a beteg kedvéért.

És továbbra is azt mondom, hogy kellene egy szervezet ami ellenőrzi a nőgyógyászokat, hogy a magánrendelőjükben legalább egy köpeny legyen. Az amerikai filmekben közkórházban van, és nem viccből, a beteg tiszteletéből fakad és higiéniai okai vannak.

2010. szept. 9. 12:51
 12/14 anonim ***** válasza:

Ahol én voltam (Szegeden, magánrendelőben), ott volt köpeny. És vettem az adást, ha egyszer nőgyógyász leszek, akkor az én rendelőmben is lesz köpeny.

Egy orvostanhallgató

2010. szept. 9. 13:04
 13/14 anonim válasza:
Ahol én voltam magánrendelőben (Nyíregyháza), nem csak köpeny volt, hanem szoknya is. Szerintem minden magánrendelőben így kellene lennie, ha már annyi pénzt otthagyunk egy vizsgálatért.
2010. szept. 9. 18:08
 14/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok! (Aki esetleg még olvasná... :) )

Múlt hét helyett csak tegnap jutottam el az orvoshoz, de köpeny nem volt nála sem, de ő is először alul, aztán felül vizsgált meg... Hát, így jártam. De az orvos nagyon jó fej volt, őt szerintem megtartom.

Szerencsére cisztám sincs, valami gyulladás miatt vérezgetek, most kaptam rá gyógyszert, remélem hamarosan elmúlik.

Köszi a segítségeteket mégegyszer!

2010. szept. 14. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!