Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megereszkedhet a mellem ha...

Megereszkedhet a mellem ha itthon nem hordok soha melltartót?

Figyelt kérdés
nem nagy, szerintem normális méretű, meg nem érzem, hogy 'ugrálna' ha csinálok ezt azt. mert mondjuk ha futnék és nem lenne rajtam melltartó akkor az igen rossz érzés lenne.
2010. szept. 9. 10:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy kell is, hogy néha melltartó nélkül legyünk, különben ahhoz szokik hozzá, hogy mindig "tartva" van, és attól lesz lötyögős.
2010. szept. 9. 10:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelne! Nem vagyok lapos, de az áltagosnál kisebb mellem van.

Ha kis kosarú melltartót veszek, azt borzalmasan szorít, mert amúgy nem vagyok 75-ös méret, de még 80-as se, viszont ha a körmérete jó a melltartónak, lötyög a kosara.

A sportmelltartók pedig lelapítanak, azokat pl. munhahelyre nem szívesen hordanám, meg otthonra se igazán kényelmesek.

Baj, ha melltartó nélkül járok?

2010. szept. 9. 10:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Pontosan attól kényelmesedik el, ha mindig tartóban van. Én nagyon ritkán hordok. Otthon soha, civilben nagyon ritkán, mhelyen néha..ha olyan a felső, hogy ciki lenne, hogy átlátszódna. A mell rugalmasságát inkább tornával, meg erre való krémekkel őrziném inkább, nem tartóval. Főleg ha ahogy írod, nem nagy a melled. Futás az más kérdés. Attól sem ereszkedik meg, de javasolt a sportmelltartó viselése, hogy ne rázkódjon annyira.
2010. szept. 9. 10:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Én sem hordok itthon. A megereszkedés azt fenyegeti, akinek óriási melle van és a nagy súly miatt megnyúlik a bőre. Szerintem utcára is olyan melltartót vegyél, ami nem túl szoros és nem vág be sehol. Sajnos nehéz ilyet találni. Én mindig órákig válogatok. Nem értem a gyártókat. Azt hiszik, hogy minden nőnek szabályos félgömb alakú melle van és azt is középen hordja :)
2010. szept. 9. 10:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak akkor hordj melltartót, ha muszáj!
2010. szept. 9. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!