Hogy tudok feliratni fogamzásgátlót rákszűrés nélkül? Elérhetetlen a nőgyógyászom.
Eddig a nőgyógyászom írta fel,de évvégén közölte, hogy nem adnak ki papír alapú receptet és a felhőbe se tudják felrakni.
Nekem már több mint egy éves a legutóbbi rákszűrésem. Esedékes lenne elmenni, de a nőgyógyász elérhetetlen. A honlapon sem lehet időpontot kérni már, a telefont se veszik fel. Rákszűrés nélkül gondolom ne próbálkozzak a háziorvosnál.
Nézegettem este más nőgyógyászokat de ebben a hónapban kb senkihez nincs szabad időpont már. Illetve gondolom egy idegen nem fog nekem receptet írni.
Így mit tegyek? Vagy kérdezzem meg a háziorvost?
Egyáltalán nem elsumákolni akarom a rákszűrést.
Több mint 4 éve szedem. Akkor biztos van nyoma.
Holnap van rendelése a nőgyógyászomnak. Még megpróbálkozok a telefonálással. Ha nem lehet továbbra sem elérni őket, akkor megkérdezem a háziorvost és kérek vizsgálatra máshova időpontot.
Nekem pedig mindig azt mondták, hogy minimum egy éves negatív rákszűréses eredmény szükséges hozzá. Akkor mi az igazság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!