Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek vállalhatok így...

Szerintetek vállalhatok így gyereket? A többi lent.

Figyelt kérdés
Mozgássérült nő vagyok, idén leszek 35 éves. A párom nagyon szeretne már családot de én annyira félek a gyerek vállalástól mint kb attól ha az úttesten haladó autók elé kellene ugranom, másrészt meg idősnek érzem magam a gyerek vállaláshoz.

2022. jan. 17. 20:32
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
egyedül?
2022. jan. 17. 20:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Mi egyedül? Van párom, első sorban ő szeretne gyereket.
2022. jan. 17. 20:36
 3/6 A kérdező kommentje:
A másik meg az, hogy ha meg nem vállalok gyereket, akkor egész életemben bánhatom hogy nem vállaltam, viszont ha vállalok akkor még rosszabb fizikai állapotba is kerülhetek mint most.
2022. jan. 17. 20:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Idős nem vagy hozzá, ma már a legtöbb nő 30 felett vállal gyereket, miután megteremtette az egzisztenciát.

Arra, hogy az állapotod lehetővé teszi-e, az orvosod tud neked válaszolni, ő ismeri a pontos helyzeted, a kórelőzményed, a mozgássérültséged mértékét.

A kapcsolatodat pedig te ismered, hogy mennyire stabil, hogy mennyire lehet számítani a párodra egy ekkora feladatban, mint a gyereknevelés.

Viszont ha te magad nem szeretnél anya lenni, akkor ne engedd rákényszeríteni magad. Csak akkor vállalj ha te magad is szeretnéd.

2022. jan. 17. 20:41
 5/6 anonim ***** válasza:
28%

Nem vállalnék terhességet a helyedben. Ha rosszabbul leszel a párod fog majd ellátni téged is a gyerek mellett? Ha így lesz, kiesik mindkettőtök fizetése (gondolom mindketten dolgoztok), miből fogtok megélni?

Ha tényleg akartok gyereket, fogadjatok örökbe.

2022. jan. 17. 20:48
 6/6 anonim ***** válasza:

2

és ezt nem vele kéne megbeszélned?

1.voltam

2022. jan. 17. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!