SOS valaki tud pesten tiniambulanciát?
Figyelt kérdés
Január 15-e éjjel megerőszakoltak és nem védekezett a fiú. Nem ment el, kb 5 percig tartott de szinte biztos hogy volt előválladék. A ciklusom 10. napján történt. Szerintetek mit tegyek? A szüleimnek nem mondhatom el, de nagyon félek hogy terhes vagyok. Mennyi rá az esély?2022. jan. 17. 12:05
21/35 anonim válasza:
#20: gyanítom, hogy 16 alatt... Azért nem írta ki...
És tuti, vmi drog v. egyéb körülmény is lehet a képben, másképp az anyja rohant volna feljelenteni, ha már ő nem hajlandó....
22/35 anonim válasza:
#21 ha a csaj szándékosan drogozott akkor sincs rendben az erőszak. Normális anya akkor is rohan a rendőrségre.
23/35 anonim válasza:
22: abszolút egyetértek! Tegnap sem írtam mást...
24/35 anonim válasza:
Hát a valaszodbol nem úgy jött le
25/35 anonim válasza:
????? Az 1-es és 16-os voltam... Hol írtam volna, hogy drog esetén rendben van az erőszak???
26/35 anonim válasza:
Hát mondjuk a valaszaidbol úgy tűnik mintha a 21es undorító választ is te írtad volna.
27/35 anonim válasza:
26: arra reagáltam, azon KÍVÜL az enyém a két korábbi!
De még mindig nem értem, hol olvasod abból ki, hogy ha drogos, akkor rendben van az erőszak???????
Egyértelműen azt írtam, hogy valszeg azért nem tesz feljelentést, mert fél, hogy előkapják a rendőrök a drogozást.
De egy fél betű sincs ebben, ami azt jelentené, hogy aki drogozik, az ne pofázzon az erőszak miatt....
28/35 anonim válasza:
Hát ha valaki logikát lát abban hogy ilyenkor így cselekszik valaki az se gondolkozik normálisan..
29/35 Istvan485 válasza:
Gondolom kapot erte elen szolgaltatast!!!!
30/35 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem volt képben drog csak egy ismerősöm a fiú. És vannak olyan kapcsolatai hogy inkább nem jelentjük fel. Egyébként az anyám amúgy sem tenné meg
2022. jan. 20. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!