SOS valaki tud pesten tiniambulanciát?
Figyelt kérdés
Január 15-e éjjel megerőszakoltak és nem védekezett a fiú. Nem ment el, kb 5 percig tartott de szinte biztos hogy volt előválladék. A ciklusom 10. napján történt. Szerintetek mit tegyek? A szüleimnek nem mondhatom el, de nagyon félek hogy terhes vagyok. Mennyi rá az esély?2022. jan. 17. 12:05
11/35 anonim válasza:
Neten fent van hogy hol van ilyen surgossegi nogyogyaszat
12/35 anonim válasza:
Eszednel vagy? Az se releváns ebben a helyzetben ha múlt hónapban embert oltel, az erőszak akkor is erőszak. Mi az hogy nem férne bele? Azonnal szólj a szuleidnek.
13/35 anonim válasza:
A 72 órás tabihoz már késő! Az első pár óra után már nem hatásos.
Esetleg a 120 órásat lehetne megpróbálni. De az se 100%.
Mindenképpen menj dokihoz, nemi betegséget is elkaphattál!
14/35 anonim válasza:
Miért nem mondhatod el a szüleidnek? Jezusom.
Nem teszel feljelentést se, tenyleg nemi erőszak történt?
15/35 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Megoldottam az ügyet, apámnak szóltam aki továbbította az anyámnak az infókat… ő csak 3x ütött meg de meglett az esemény utáni tabletta és be is vettem. Nem kellett vizsgálni se csak bementünk és kiírták receptre. Köszi mindenkinek<3 A kérdést pedig fent hagyom hátha valakinek kell hasolnó segítség a jövőben.
2022. jan. 17. 17:18
16/35 anonim válasza:
15: és anyád szó nélkül tudomásul vette a megerőszakolást, és nem rohant a rendőrségre...??
Ejha! :(((((
17/35 anonim válasza:
Azért én ilyenkor a fiút is megkérdezném arról az erőszakról. Ugyanis az ilyen dumák fele hazugság. Közös beleegyezéssel szexelnek, csaj két nap múlva megbánja és össze-vissza hazudozik.
18/35 anonim válasza:
17: igen, ez is benne lehet a pakliban...
19/35 anonim válasza:
Szerintem nálad nem kis gondok vannak kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!