Mézes hetek betegség? Gyógymód?
Amikor 18-19 éves voltam volt egy barátom akivel miután lefeküdtem folyamatosan fájt a pisilés, jártam urológushoz gyógyszerről gyógyszerre szerintem vagy 2 évig szenvedtem tőle. Már nem
Tudom hogy múlt el, de közben szakítottunk is. Most 26 éves vagyok, és azóta soha nem jött elő ez a probléma egészen mostanáig. Lett egy új kapcsolatom 4 hónapja és úgy a 3.-ik hónaptól minden együtt lét alkalmával felfázás szerű tüneteim vannak. Nem lehet, hogy ez betegség csak bizonyos embereknél jön ki akivel úgymond nem kompatibilis a szervezetem. Most megint kezdődhet ugyan az a procedúra mint 7-8 éve…. Help :(
Ne a "gyógymódra" koncentrálj, hanem a megelőzésre.
Nyilván tisztában vagy vele, hogy mi okozza. Vagy nem. Valószínűleg nem.
"akivel úgymond nem kompatibilis a szervezetem"
Végülis lehet így fogalmazni. Az az ember nem kompatibilis, aki nem tud tisztálkodni, mert az egyik oka ez, hisz a felfázásos tüneteket e.coli okoz, ami székletbaci.
Erre fogékonyabb az, aki nem tartja be, hogy csak üres hólyaggal szexszel és nem irritáltatja magát agyon. Hopp.
A fickódnak is?
Az is, hogy üres hólyaggal csináld?
Az is, hogy a több órás torna esetén is kimenj rendszeresen?
Szerintem ez nászutat betegség lesz. Olvass utána.
Ti meg ne magát okból induljatok ki.😄
Bocsi figyelmetlen voltam, a kerdesed erről szól. 😄
Lett csinalva tenyésztés? Vizelet es hüvely váladék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!