Libresse Maxi+ vélemények, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy másnak van-e ezzel tapasztalata. Mensihez lenne. Eddig szárnyas tenát használtam, de az elmúlt két hétben újabban nem láttam olyat a tescoban! 21-én fog megjönni és gondolkoztam hogy melyiket lehetne "helyette". Alapvetően vastagabb betéteket szeretek és kb ez volt egyedül amit láttam. Viszont ha ez gagyi akkor inkább beugrok drogériába másmilyenért.
2022. jan. 14. 09:54
1/7 anonim válasza:
Off: Mensibugyin nem gondolkoztál még?
2/7 A kérdező kommentje:
Szia! Próbáltam már de nem jött be. 🙈 Minden alternatívát megpróbáltam de nekem tényleg csak az eldobható vastag betétek működtek pedig tudom hogy amúgy tényleg rengeteget elhasználok ami nem szép!
2022. jan. 14. 13:39
3/7 anonim válasza:
Intimkehely ki volt már próbálva?
4/7 A kérdező kommentje:
Utálok minden felhelyezhetõt, pl tampont is. Amúgy nincs sok kedvem ilyen alter cuccokhoz, el nem tudom képzelni hogy hogyan rakosgassam vagy burogassam főleg amikor nem vagyok otthon
2022. jan. 19. 20:16
5/7 anonim válasza:
Nem tudom rendesen beadja-e az oldalt úgy mint nekem, ha nem írd be a csatorna keresőjébe, hogy "intim".
https://www.youtube.com/c/Zsebibogy%C3%B3/search
De ha nagyon idegen tőled hagyjad.
Bár puding próbája az evés tartja a mondás más látni és más valamit kipróbálni.
6/7 A kérdező kommentje:
maradok a bolygórombolásnál 😂
2022. jan. 20. 09:02
7/7 anonim válasza:
Inkontinencia betét azért nagyon ciki menstruációra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!