Szerintem hüvelygombám van, viszont nagyon sokára kaptam időpontot orvoshoz, addig nem fogom bírni, nagyon rossz. Mivel próbáljam meg kezelni? Vegyek egy sima canestent?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy az lesz a biztos amit az orvos mond, de valamit muszáj lenne kezdenem vele, mert nem bírom így ki.
Azt olvastam, hogy a Betadine kúp több embernek bevált. Melyiket próbáljam ki?
2022. jan. 13. 13:59
2/9 anonim válasza:
Canesten, de olyat vegyel,amiben kup es krem is van. Ha tenyleg gomba es nem makacs fajta vagy kevert fertozes, akkor hasznalni fog.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Akkor egy canesten kombit vagyek?
2022. jan. 13. 14:37
4/9 anonim válasza:
Canestent azért nem ajánlom, mert létezik clotrimazil, sőt flukonazol rezisztens gomba is, tehát ha nincs időpont próbáld SBO nőgyógyászati rendelésen feliratni a bórsavas kúpot, min. 20 db-ot! Sürgős nőgyógyászat minden kórházban van, mondd meg a kartonozóban hogy nagyon szarul vagy, ezzel tényleg nem szabad heteket várni! Vény nélküli Micovag-ot tudod még megvenni, de elég drága a másikhoz képest és nem is annyira hatékony, mert nincs benne az a mennyiségú bórsav.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Ma elkezdtem a kezelest, feltettem a lágy hüvelykapszulát. Csak a hüvelyemben érzem a tüneteket, de gondolom így is kell használni a kenőcsöt is, viszont azt nem tudom, hogy mennyire kenhetem be. A hüvelynyíláshoz kenhetek, vagy csak kintebb?
2022. jan. 14. 23:36
6/9 anonim válasza:
A kremet termeszetesen nem a huvelybe kell kenni, de olvasd el a tajekoztatot kerlek, minden benne van :)
7/9 anonim válasza:
Ha esetleg valaki itt jar akkor en a gynoxin 3db-os huvelykupot ajanlom, voltam dokinal es azt mondta vegyek ilyet es nekem hasznalt:) venynelkuli
8/9 A kérdező kommentje:
Még érzek minimális viszketést a nyílásnál, ez gondolom azt jelenti, hogy nem hatott.
Próbálkozzak betadine kúppal? Az elvileg több dologra jó. Ha holnap elkezdek egy olyan kúrát?
2022. jan. 16. 12:09
9/9 anonim válasza:
Nem fog helyre jönni semmilyen vénynélküli kapszulától, orvosnak kellene levennie kentet tenyésztésre és megállapítani hogy tényleg gomba vagy baktérium okozza, esetleg lehet a 2 együtt, kevert fertőzés... illetve ha bakteriális akkor is okozhatja többféle baktérium, amire normális szájon át szedhető antibiotikum kell, a makacs gombára pedig flukonazol tabletta, akár 4-5 doboz is! Az olyan dokikban ne bízz akik hazaküldenek 1-2 doboz canestennel meg betadines hülyeséggel... semmit nem fog érni, ezt ki kell vizsgálni! Lehet STD is ha nemi életet élsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!