Mennyibe kerül nagyjából egy magánorvosnál az abortusz? Mielőtt jönne az okoskodás, sajnos nem tarthatom meg mert beteg vagyok, és elég kockázatos lenne számomra.
Milyen családvédelmis ceremóniára gondolsz?
Amúgy azt elfelejtettem mondani, hogy 16 éves vagyok. Biztos ezért is jönne a sok rosszakaró, gyűlölködő hozzászólás, ezért azt is leírom, hogy rendesen Védekeztünk, mégis becsúszott.
El kell menned majd családvédelmishez 2 alkalommal, ahol megpróbálnak majd meggyőzni, hogy tartsd meg. Miután ezzel megvagy adnak egy papírt, hogy megtetted ezt a lépést, de továbbra is abortuszt akarsz.
Egyébként miért egyből magánba mennél? Államiba is ugyanúgy elvégzik és olcsóbb.
Persze, súlyos betegséged van... és mi az a súlyos betegség?
Mert nekem tényleg az van, épp ezért nem is csúszik be baba, mert extrán odafigyelek (10+ éve élek nemi életet kb naponta-kétnaponta).
“Védekeztünk mégis becsúszott”
Ilyen nincs.
8-as:
Csakis rá tartozik miért nem akarja megtartani. Az, hogy most mire fogja, azért, hogy ne támadják itt, tök mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!