Mit tegyek ha semmisem használ?
Figyelt kérdés
kerlek segitsetek.
Visszatero csipo vizelettel,folyassal kuzdok.
Csipo suru/darabos vizelet , sargas picit viszketo folyas.
Kaptam kupokat amik segitettek de utanna mindig visszatert a panasz.
amiket kaptam: klion-d kup , utanna cns kupt , most pimafucin kupot +kenocsot kaptam amit meg nem valtottam ki.
(Mindig voltak ilyen gondjaim de most raadasul kismama is vagyok)
2022. jan. 12. 01:13
11/13 anonim 

válasza:

Ez nem tenyésztés... ez egy spontán gyorsteszt ami nem megbízható... ha tüneteid vannak kérj Synlab-nál tenyésztést!!! Reggeli legelső vizeletet nézték egyáltalán? Nekem is full normális volt a vizelet gyorstesztem és csak akkor derült ki amikor magánlaborhoz fordultam tenyésztést kérni! Ha gyakran pisilsz és fájdalmas, mindenképpen vizsgáltasd ki, ezeket a vacak gyorsteszteket meg felejtsd el! Ne hagyd magad átverni, tapasztalatból mondom!
12/13 A kérdező kommentje:
Hetfo kaptam idopontot dokihoz. Elmegyek kenetet is vetetni huvelybol. Es kerek tenyesztesre is papirt.!!!
2022. jan. 14. 22:52
13/13 anonim 

válasza:

Párod kezelve van? Nem pinpong fertőzés??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!