Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normalis, ha a 11 eves lanyom...

Normalis, ha a 11 eves lanyom menstruacioja ennyire kiszamithatatlan?

Figyelt kérdés
Nagyon sajnalom, hogy kb 10 es fel evesen mar elkezdodott nala ez a dolog. Most ez az 5. alkalom. Feljegyezeuk naptarba a napokat. A legutolso menstruacio kezdete Dec. 15 volt. Ma, Jan. 9.-n ujra kezdodott. Ez normalis ilyen fiatal korban?Az elozo honapokban is 3. max a 4.heten ujrakezdodott.
2022. jan. 9. 20:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
78%

Kezdetben sosem rendszeres, de ez egy kicsit túl gyakorinak tűnik.

Lehet nem volna rossz megnyugtatásként kikérni egy gyermeknőgyógyász véleményét.

2022. jan. 9. 20:42
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Az 25 napos ciklus, nem tűnik vészesnek. De amúgy is, 11 évesen mit vársz? Tök normális, hogy nem lesz rögtön rendszeres...
2022. jan. 9. 20:43
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, teljesen normális.
2022. jan. 9. 20:49
 4/19 anonim ***** válasza:
30%

A kérdést tuti a gyerek írta ki, mivel nem lehet olyan búra az anyja, hogy nem tudná, hogy 18 éves korig teljesen normális a rendszertelen menstruáció.

Anyád miért nem világosított fel? Miért nem tőle kérdezed meg? Egyébként ott az internet és a biológia könyv.

2022. jan. 9. 21:01
 5/19 anonim ***** válasza:
18%
Jav..buta
2022. jan. 9. 21:01
 6/19 anonim ***** válasza:
92%
Szégyelld magad utolsó
2022. jan. 9. 21:10
 7/19 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek aki ertelmesen hozza tudott szolni. Megnyugtataskent irom, hogy en a buta szulo kerdezem. 🙄 Beszeltem ismerosokkel, ott ilyen korban vagy honapokig kimaradt, vagy 40-50 naponta jott meg. Mikor en voltam fiatal nekem is általában honapok maradtak ki.Azt,hogy surubben jon mint kene, se nem tapasztaltam, se nem hallottam meg senkitol. Gondoltam, hogy orvost megkerdezem, de nem szeretnem a gyerekemet semmifele nogyogyaszati vizsgalatnak kitenni. Ha csak nem lesz egyertelmuen szukseges.
2022. jan. 9. 21:12
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

utolsó előttinek

lehet hogy nincs anyukája mármint lehet a szülei el váltak es azért nehogymár az apukájától kérjen ilyen ügyben felvilagositast. És mielőtt kötekedni kezdessz a másikkal akkor előtte nem ártana ha gondolkodnál is.

2022. jan. 9. 21:13
 9/19 anonim ***** válasza:
bocsi kicsit sok válsz érkezett akozben mikor gépeltem de a 4esnek akartam szánni a 8as voltam
2022. jan. 9. 21:16
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
Jézusom, ennyi idősen menzesz?
2022. jan. 9. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!