Értem, hogy elölről hátra kell törölni de, hogy helyes?
Figyelt kérdés
Ez egy elég hülye és fura kérdés de egyre jobban próbálok figyelni ezekre a dolgokra de akárhogy törlöm valahogy mindig olyan érzésem van mintha nem lenne teljesen száraz (esetleg pisis maradna).Mit lehet ezzel tenni, hogyan kell helyesen törölni mikor még kényelmetlen is. Plusz ugye elég sűrű a folyásom is ami szintén kedvez a baciknak azt is törölgetnem kell.2022. jan. 8. 12:56
1/5 anonim válasza:
Addig töröld, amíg nem száraz a papír. Nyilván a hüvelyi nedvességgel nem tudsz mit kezdeni, használj tisztasági betétet, ha zavaró.
2/5 A kérdező kommentje:
Zavaró de az sem túl egészséges mindig :D és melegebb is lenne ott lent ez nem veszélyes? Mármint bacik terén...
2022. jan. 8. 17:21
3/5 anonim válasza:
Akkor tegyél be pár kocka wc-papírt, vagy 1 zsepit.
4/5 anonim válasza:
A tisztasági elég vékony és picike, legalábbis amit én használok. Egyáltalán nem melegít, észre se lehet venni.
Amúgy én nem húzkodom semmere a papírt, szerintem azzal csak szét kenem. Érzem, hogy hol és mennyire ért vizelet, oda rakom a papírt és felszívatom.
Van, hogy a combomat, a fenekem egy pontját is lepisilem, azokat letörlöm.
Ha a vulva belső része lett olyan, akkor berakom középre a papírt és felitatom a nedvet, majd áttörlöm egy másik, száraz papírral.
Ha egyenes sugárban, nagy erővel folyt ki a vizelet, akkor nem kell törölgetni a rejtett részeket, hanem csak középen felitatom a vizeletet és nem húzkodom erre-arra a papírt.
Ha otthon vagyok akkor nem törülközöm ilyen alaposan, áttörlöm magamat majd megmosakszom a csapnál.
5/5 A kérdező kommentje:
Ez nem is rossz ötlet mostanában valahogy nem sikerül egy sugárban pisilnem nem tudom ez kapcsolódik-e valamihez de megpróbálom így hátha ennyi idősen végre sikerül eltalálnom a megfelelő törlést 😅 köszönöm szépen a válaszokat.
2022. jan. 13. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!