Vesehomokot diagnosztizált nálam az orvos?
Van magan urológus is.
Osa kellene
Tenyésztést nem kért?
Kedves Kérdező!
Leírnád, kérlek, hogy mi volt nálad végül a probléma? Nagyon hasonló tüneteim vannak, és én is gyanakszok vesehomokra, mert a vizeletem iránya nem is egyenes kb. 3 hete, és a húgycsövemben pár napja kis szúró érzésem van. Először HPV-re gyanakodtam, hogy esetleg nem (csak) a hüvelyemben van…mert ugye mindenhonnan a hüvelyi HPV-ről hallani, de sajnos a húgycsőben is lehet, szóval gondoltam, a húgycsövemben nőhetett valami szemölcs, de orvossal még nem volt alkalmam kivizsgáltatni (2 héten belül fogom). Nekem kóros vérzésem nincs. Szerintem húgyúti problémától nem kellene kóros hüvelyi vérzésed legyen. Egyáltalán hüvelyi vérzésed volt? Mert az sokkal inkább utal HPV-re.
Nekem viszont nincs menstruációs gondom, ezért sem tudom hova tenni a tüneteket.
Néha a hüvelyem jobb felébe sugárzik fájdalom, aztán megy tovább a nagyajkam felé, én ezért is tippeltem elsőre HPV-re.
Tegnap fedeztem fel a neten fórumokon, hogy vesehomok is okozhat ilyen tüneteket nőknél.
Tegnap ha pisiltem, mindig utána úgy éreztem, hogy pisilnem kell. Mintha szúrt volna valami.
Viszont olvastam, hogy a húgycsőben lévő szemölcs nem szokott fájni, és ha fáj is, akkor pont pisilés közben, és nem pedig utána.
Szóval megpróbáltam azt, hogy ittam sok vizet kevés almaecettel, és kicsit visszatartottam a vizeletet, majd amikor pisiltem, akkor hirtelen, nagy erővel nyomtam, és valóban jobb lett a helyzet, a szúrás majdnem teljesen elmúlt!
Akinek hasonló tapasztalata volt, kérem, írja meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!