Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez lehet koronavírus?

Ez lehet koronavírus?

Figyelt kérdés

Társaságba mentem 2 napja este utána meg hideg koktelozni, este megfajdult a torkom. Másnap semmi bajom nem volt csak az erős torokfajas, és kis orr folyas este fele. Ma pedig egész nap fújom az orrom! (2pack zsepi elfogyott) de a torkom annyira nem gaz.. meg be van dugulva a fülem.. szerintem az orrom miatt.. meg hapcizok sokat..

Ez mi lehet? Korona? Csináltunk pcr testet tegnap délután es negatív lett.. de ez az orr folyas stb utána jött..

Idős szüleim vannak nem akarom őket kitenni semminek.. mit lehet ilyenkor csinálni? Főleg az orromat teljesen kidugitani? Kohogni nem kohogok nagyon ritkán lágyan ha tele az orrom..

Koszi előre is

2022. jan. 4. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Ha negatív lett a PCR teszted, akkor nem vagy covidos... Mellette létezik még több száz másik vírus, az is lehet hogy csak szimplán megfáztál.
2022. jan. 4. 21:28
 2/6 A kérdező kommentje:

Express pcr volt (2 órán belüli, Drága) de ha rosszul vettek le a mintát?? Csak egy orrbol fentrol 2mp volt

Sosem voltam meg kovidos.. azért érdekes..

De most hazajöttem és apukám nagyon dühös hogy mit hozok haza meg kovid stb..

2022. jan. 4. 21:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Holnap újabb teszt.
2022. jan. 4. 21:43
 4/6 anonim ***** válasza:
ok
2022. jan. 4. 22:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is valszin szilveszterkor kaptam el. 01.03 délután kezdődtek a tünetek, először torok kaparás ami átsugárzott a fülbe, majd enyhe rekedtség, légúti diszkomfort érzet. Másnap reggelre nyak és izomfájdalom, fejfájás, levertség, napközben gyenge hőemelkedés(egy gyenge megfázáshoz tudnám hasonlítani, de meghűléstől sosem fájt a nyakam/izmaim és a fejem sem ->random nyakfájás egyéb tünetekkel tuti jel). Ma már jobb a helyzet, köhögés, orrfolyás és a gyengeség maradt. Délelőtt csináltam egy gyorstesztet, ami nagyon hamar pozitív (nagyon erős csíkokkal) eredményt adott. Ja én 3x oltott vagyok, novemberi oltással, igazából a következtetésem az, hogy az omikron ellen valszin. nem hat a 3x oltás sem, de azt nem kétlem, hogy a tüneteket mérsékli. Szvl. kérdésedre a válasz lehet korai volt a teszt, de szerintem egy gyorstesztet még érdemes megcsinálni(én eDiagnosis típusút kaptam). Ha az is negatív az már elég jó visszajelzés lesz.
2022. jan. 5. 13:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Van többszáz más oka, nem csak a kovid létezik. Ha meg a teszt is negatív, nem kell aggódnod. Lehet allergiás reakció is. Vagy csak érzékenyebb vagy a hidegre.
2022. jan. 5. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!