Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 5 nap késés, negatív teszt?

5 nap késés, negatív teszt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Igazából saját magam megnyugtatása miatt vagyok most itt, bár tudom, hogy nem vagytok se orvosok se varázslók, hogy írás alapján megmondjátok mi van velem, inkább tapasztalatokat szeretnék hallani. A menstruációm elég rendszeres, mindig 30.napra jön meg, most viszont már 5.napja késik. Tegnap, tehát 4 nap késes után teszteltem egy egyértelmű negatívat. Viszont a menstruáció jeleit egy hete érzem, még erősebben is, mint szoktam. Szúrkáló hasfajas, derékfájás, duzzadt mellek. Mindig ovszerrel vedekezunk. Szerintetek lehetek terhes? Mindketten eléggé izgulunk, mert nagyon fiatalnak érzem magam még ehhez. Köszönöm a válaszokat!

Ui, nyári ultrahang szerint semmi cisztám nincs

19L

2022. jan. 3. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Hat most mar ra is stresszelsz, szoval amiatt is keshet.
2022. jan. 3. 20:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Minden gond nélkül ki is maradhat néha
2022. jan. 3. 21:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg voltál beteg? Kaptál oltást? Nekem attól késett 1 hetet az elsőnél.

Illetve többször volt stresszes időszakom, de sose kottyant meg a ciklusomnak, ennek ellenére 2020-ban nyaron a stressztől 2 hetet késett.

2022. jan. 3. 21:26
 4/4 anonim válasza:
Még ha eddig rendszeres is szokott lenni, azert neha 5 napot keshet, ettol szerintem meg nem kell aggodnod, foleg ha a teszted is negativ lett
2022. jan. 5. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!