5 nap késés, negatív teszt?
Sziasztok!
Igazából saját magam megnyugtatása miatt vagyok most itt, bár tudom, hogy nem vagytok se orvosok se varázslók, hogy írás alapján megmondjátok mi van velem, inkább tapasztalatokat szeretnék hallani. A menstruációm elég rendszeres, mindig 30.napra jön meg, most viszont már 5.napja késik. Tegnap, tehát 4 nap késes után teszteltem egy egyértelmű negatívat. Viszont a menstruáció jeleit egy hete érzem, még erősebben is, mint szoktam. Szúrkáló hasfajas, derékfájás, duzzadt mellek. Mindig ovszerrel vedekezunk. Szerintetek lehetek terhes? Mindketten eléggé izgulunk, mert nagyon fiatalnak érzem magam még ehhez. Köszönöm a válaszokat!
Ui, nyári ultrahang szerint semmi cisztám nincs
19L
Esetleg voltál beteg? Kaptál oltást? Nekem attól késett 1 hetet az elsőnél.
Illetve többször volt stresszes időszakom, de sose kottyant meg a ciklusomnak, ennek ellenére 2020-ban nyaron a stressztől 2 hetet késett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!