Petefészek ciszta miatt késhet ennyit a menstruáció?
Szia! Bár nagy tapasztalatom nincs, nekem is most derült ki, hogy cisztám van.
Azt olvastam, hogy igen, késhet a cisztától.
A hasad neked fáj?, nekem szinte állandóan.
Az orvosokról inkább nem mondok semmit, mert kitiltanak az oldalról...:(
Szia!
Nekem minden mensinél erős görcseim vannak, illetve a petefészkeim környékén is szoktam fájdalmat érezni (nem feltétlenül mensi alatt).Gógyszer nélkül elviselhetetlen, mozdulni se bírok általában. Engem endokrinológushoz küldtek, bár őszintén szólva ebben a helyzetben nem szívesen mennék. Egyelőre odafigyelek az étkezésre, kevesebb szénhidrát, próbálok nem nassolni, édességet enni és többet mozogni (pedig eddig is hetente többször sportoltam).
Fogalmam sincs hová menjek. Azért az anyagiak is végesek :(
Ahol most volta doki őt is ajánlották, úgy mentem el hozzá.
Egyébként ciklusom rendben, szinte óramű pontossággal jön meg. Igaz baromira fáj az első két nap, de gyógyszerrel túlélem. Sportos inkább vékony alkat vagyok. Sok házi dolgot eszünk, vizet iszom sokat.., jó fizikumú vagyok. Ez a ciszta most jól bekavart.
Sziasztok!
Én SZTK-ba járok, hálistennek van a közelünkben egy normális, tiszta és az orvos is nagyon rendes. Hátránya, hogy mindenki hozzá jár (én nem is járhatnék, mert másik megye, de még anno mikor először mentem, be lehetett iratkozni így is), emiatt február 22-re kaptam csak időpontot. Egyszer voltam magándokinál, felírt egy halom gyógyszert és kb. csak ártott vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!