Találtam egy kisebb duzzanatot , csomót a mellemben ?
Figyelt kérdés
Nem is igazán a mellemben van , hanem a felett ... Mármint ezt így nehéz leírni . Ahol a mell kezdődik , a felett kb 2-3 centivel . Tegnap óta fáj és ma addig vizsgalgattam amíg ott találtam egy kisebb duzzanatot. Kérlek nyugtassatok meg . Lehet nyirokcsomó gyulladás is , nem ?2021. dec. 29. 21:50
11/14 anonim válasza:
A rosszindulatú daganat nem érzékeny érintésre és nem fáj. Minimális az esélye, hogy az lenne, pláne ha ilyen fiatal vagy. Ha azt veszed észre, hogy változik, nagyobb lesz, akkor mindenképpen nézesd meg orvossal, de ne aggódj.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen . Akkor megnyugszok. És olyan van hogy rosszindulatú ciszta ?
2021. dec. 29. 22:30
13/14 anonim válasza:
Nekem volt cisztám, azt mondták, azok ártalmatlanok, nem kell velük törődni. Három hónappal később visszamentem kontrollra és akkor már nem volt ott, felszívódott. A nagyobb cisztákat néha leszívják, de azok sem veszélyesek.
14/14 A kérdező kommentje:
Én is úgy tudom hogy a cisztak vízzel töltődött hólyagok de nem akarok hülyeséget mondani . 😅 Várok hétfőig , de azután megnézetem a házi orvossal .
2021. dec. 29. 22:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!