Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhes vitamint lehet szedni...

Terhes vitamint lehet szedni terhesség előtt?

Figyelt kérdés

Vagy baba tervezés nélkül, csak úgy?

Van jótékony hatása?

Hallottam olyanról is hogy valakinek terhes vitamint kellett szednie mert olyan volt a hormonjai, de többet nem tudok...

2021. dec. 22. 20:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Az ilyen vitaminkészítmények általában több szakaszra vannak osztva. Van külön a babatervezés időszakára, első trimeszterre, stb.

Igazából ha veszel egy minőségi multivitamint (értsd: jól felszívódó anyagokból összerakottat), akkor még talán kicsit jobban is jársz.

Kétlem, hogy valaki a hormonális gondjaira orvosi tanácsra kellett, hogy terhesvitamint szedjen...

2021. dec. 22. 20:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Amúgy szedheted persze nem terhesen is, hiszen csak vitaminról van szó, ártani nem fog.
2021. dec. 22. 20:43
 3/7 anonim ***** válasza:
7%

Arra azért számíts, hogy ha elkezded szedni, feljön pár kiló. Ezek a cuccok keményen megnyomják a magzat fejlődését, sok ilyen vitaminozott magzat már 7 hónaposan úgy néz ki mintha 8-8.5 hónapos lenne. Súlyban is. Ahhoz meg az kell, hogy a kismamának legyen étvágya, mert vajas pirítóson nem hízik a gyerek.

De célszerűbb lenne egy nem ilyen célra szánt vitaminkomplexumot szedni. Van elég féle a piacon, miért kéne pont azt szedned amit nem neked szántak?

2021. dec. 23. 00:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Én fillérekért vettem valakitől akinek megmaradt terhes vitamin, sosem voltam az, nem is akarok gyereket de azt szedem
2021. dec. 24. 18:43
 5/7 anonim ***** válasza:
4es, de miért?
2021. dec. 24. 23:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Lehet terhesség nélkül is szedni a terhes vitamint. Sőt még a richteres Gravida készítője maga is szedi pedig férfi. A terhes vitamin készítmény azért van hogy szinten tartsa a kismama vitamin szintjeit. Mert terhesen sokszor lezuhannak alacsonyra mert a baba igényli a vitaminokat fejlődés közben. A folsav is jól jön és a vas tartalma is jó a terhes vitaminoknak. Nagyon sokan ajánlják.

25 éves srác vagyok de megssúgom én is szedek mert nagyon hasznos.

Nem kell terhesség ehez. Amióta 3 éve szedem a gravidát egyszerűen jobb. Van energiám, jobbak a körmeim, a bőröm is jobb és mivel kicsit olajos alapú így a széklet se lesz kemény.

A gravida ár/minőség arányba elég jónak bizonyult nekem. A elevit 3 részre van bontva de az kicsit soknak tartom de az kifejezetten terhességhez van.

2021. dec. 25. 01:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet szedni, mert jot tesz.vanak trimesztere é s babatervezésre lebontott készitmények.
2021. dec. 28. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!