Ma 12 napja, hogy párom nem vette ki időben. Mindez peteérésem előtt volt pár nappal ? Ma teszteltem terhességi tesztel.
Itt a menzesznaptáram. Azért nem mentünk eseményutániért, mert peteérés előtt voltam 7-8 nappal. Elvileg nem kellene teherbe esnem. Csak bizonytalan vagyok.
A menzesz naptár nem ér semmit, matematikai átlagot számol, az emberek viszont nem gépek. Kénytelen vagy még türelmes lenni, ez nem biztos eredmény.
Ha nem akartok gyereket, akkor használjatok minimum óvszert!
Én látok halvány csíkot. De vennék a helyedbe egy normális tesztet, rossmannba facelle 10es érzékenységű műanyag teszt 600.-
Én terhes vagyok, az ilyen csík teszt nem mutatta olyan hamar, a facelle meg elég határozottan látszik.:)
Igen!Az erzekeny de a Rossmann-os Facelle teszt is ugyanazt tudja es fele annyiba kerul
Vegyel 2 db Facelle tesztet mert ha bizonytalan vagy akkor tudsz meg egyszer tesztelni
En biztos igy csinalnam a helyedben
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!