Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelyi fertőzés vagy csak...

Hüvelyi fertőzés vagy csak sérülés?

Figyelt kérdés

Kérlek rakjátok át másik kategóriába, ha rosszat választottam!

Csütörtökön volt legutoljára aktusban részem. Fix, sok éves kapcsolatban vagyok, így nem váltogatjuk a partnereinket. Akkor már fájt a hüvelyem. Éreztem, hogy nem vagyok annyira nedves odalent, de persze utána megoldottuk. Ha nem nedvesen történt az elején, akkor keletkezhetett a hüvelyemen sérülés vagy ez valami fertőzés lehet? Nincs kipirosodva, nincsenek kiütéseim, inkább csak néha ilyen égető érzésem van, érzékeny és kicsit nehezen ment a pisilés.

2021. dec. 20. 10:01
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ha nehezen megy a pisilés, akkor húgyúti probléma lehet. Aminek egyébként a szexuális együttléthez is lehet köze. Bekerülhetnek a baktériumok a húgycsőbe. Ha nem durva, akkor valami vény nélküli szer is használhat, tőzegáfonyás, d mannózos. És szex után mindig javasolt pisilni.

Ha nem múlik el vagy rosszabb lesz, akkor menj orvoshoz.

2021. dec. 20. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!