Gombás fertőzésem van de csak egy hónapra kaptam időpontot a nőgyógyászhoz. Mit tegyek?
Kamillas viz igen. Es igyad is vagy edeskomeny tea ivas tisztit
Addig ezt a próbát meg éri
Pl nekem kamilla tea bevalt tobb mindenre
Első sorban azt kell mérlegelni mennyire terhelnek a panaszok, és fenyeget-e az, hogy jelentősen sulyosbodik a dolog.
Rosszabb esetben érdemes másik nődokit keresni. Akár fizetős helyen is (ha valóban gomba, mehetsz a legolcsóbb helyre,mert nem bonyolult a baj).
Esetleg bőr-nemibeteg gondozoba talán hamarabb kapsz időpontot, bár nem hozzájuk tartozik a problémád.
Valamint a háziorvost is be lehetne vonni. Jó eséllyel tud segíteni, és hajlandó is, ha elmondod h sokára van időpont.
Ha a fentieket megpróbáltad, és nincs eredmény, akkor lehet házipatikázni. De a kamilla nem gyógyítja a hüvelygombát! Csak az immunválaszt csökkenti,mint a legtöbb gyulladáscsökkentő
Igen 5-ös, sima gombás fertőzésnél elhiszem,h beválik. De a kérdezőnek valszeg nem volt még ilyen, s ha ez így van, akkor érthető hogy megijeszti a dolog. Másrészt nem mindig olyan egyértelmű leírás alapján az öndiagnózis (főleg ha valakinek még nem volt).
Kérdező, elfelejtettem írni (a "mit tegyek?" kérdésre még annyi), hogy addig is csak 100% pamut fehérneműt tessék hordani, és tangát semmiképpen. Illetve nagy WC után ha teheted, mosd meg magad (bár ez amúgy is javasolt mindig, férfiaknak is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!