Fertőzésekre specializálódott nőgyógyászt tudtok Budapesten?
Több dolog is eszembe jutott és persze mindegyik csak egy lehetőség. Azt mondod, hogy a gombát kizárnád, én még nem biztos. A viszketés, csípő érzés miatt mondom, ezek nagyon ráillő tünetek.
Az egyik, ha van párod, ő is lehet fertőzött, őt is kéne kezelni. A másik, ha jól vettem ki, szájon át kapható gomba elleni szert nem kaptál. Van, hogy csak az segít, hiszen az egész testben jelen vannak. Ez igaz lehet a baktériumra is, hogy hatékonyabb, ha nem csak helyileg kezelik. A harmadik, hogy ha hormonalis fogamzásgátlót használsz, lehet, hogy ki kéne iktatni. Van akinek teljesen bezavar.
Eddig nem jött más ajánlás. Én valószínű Ujházy doktorhoz fogok elmenni. Ugy vettem ki, hogy ő rendesen kivizsgál mielőtt elkezd kezelni. Ha helyileg jó neked, javaslom te is tégy egy próbát vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!