Fertőzésekre specializálódott nőgyógyászt tudtok Budapesten?
Figyelt kérdés
3 hónapja szenvedek állandó szeméremtesti viszketéstől, ami bakteriális fertőzés után alakult ki és hiába kaptam a nőgyógyászomtól gyógyszereket, kenőcsöket, kúpokat, nem múlt el, napi szinten gyötör. Esetleg tud valaki olyan nőgyógyászt, aki kimondottan ért a hüvelyi fertőzések kezeléséhez? Már így is iszonyú költségek elmentek a magánorvosra és gyógyszerekre, jó lenne olyat találni, aki tud segíteni.2021. jan. 28. 17:06
11/16 anonim válasza:
Ujházy doktort csak ajánlani tudom. Legalább 7 nőgyógyásznál megfordultam, mire rátaláltam és csak ő tudott segíteni.
12/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, esetleg meg tudod írni privátban, hogy milyen problémával kezelt?
2021. febr. 4. 15:43
13/16 qborka válasza:
Kiírtottad a hüvelyflóràdat. Hasznàlj pl. Gynoflort. Igazából Tèged is a Gynevac mentene meg, de az már nincs. Talán a Gynatren egy vagyonèrt még beszerezhető.
Anno engem a "nagyon alapos" dokim 5 napra befektetett kórházba, tök feleslegesen tömött intravénás cucokkal. Amikor egy másik fèreghajtót akart belèm tömni, akkor vettem kezembe a dolgokat ès bukkantam a Gynevacra, de ez mèg 2003/2004-ben volt.
Egy kúra segített, az akkori pasim is kapta.
14/16 qborka válasza:
Aki nekem Bp-en profinak tűnt az Dr. Zàdoczky Èva, Jànos kórház, nemi beteg gondozó.
15/16 A kérdező kommentje:
11-es, neked mikor kezdtek el múlni a problémáid? Én is végül Ujházynál voltam 2 hete, csinálom a felírt kúrát, de még egyelőre csak minimális változást tapasztalok:(
2021. márc. 11. 13:38
16/16 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Mi lett veled? Hogy és ki gyógyított ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!