Menstruációs probléma?
Sziasztok! Egy 16 éves lány vagyok aki kb 1,5 éve menstruál.
Eléggé tapasztalatlan vagyok és ezért írok ide hátha valakinek volt hasonló esete.
Minden októberben kezdődött azzal hogy a menstruációm előtt 1 héttel barna folyás fogadott. Nem csináltam belőle nagy ügyet, viszont akkor kezdtem aggódni mikor már a 4. napon is csak barnazas fogadott. Anyukámat megkerdezem de ő nem tulajdonított neki nagy figyelmet.
Majd novemberben ugyanez megtörtént, sőt olyan is elofordult hogy havonta 2x volt barnazasom.
Majd november végén december elején megtörtént a csoda, mert a barnqzas mellé egy kis rózsaszínes,pirosas vérzés is került. Jelenleg várom hogy megjojjon de most még késik...
A kérdésem az lenne hogy ezt mi okozza? Esetleg hormonális zavar?Nem voltam még senkivel szóval terhesség kizárva.
Illetve a második kérdésen az lenne hogy a barnazas az jelenti a menstruáció megjottet? Vagy az csak egy folyás? Vagy akkor 2 hónapig nem menstruáltam csak egy szimpla folyás volt helyette?
A szuleimmel még nem beszéltem erről tudom megkene kérdeznem de nem mesturalok olyan rég óta hogy erről minden ciki nélkül eltudjak beszélgetni. És igen tudom,egy orvos sem árt...
Előre is köszönöm a válaszokat, nekem ez rogadt sokat segítene.
Barna az vér, csak kevés.
Terhesség kizárt?
Hány kg és milyen magas vagy?
Sportolsz?
Fogyókúrázol?
Utolsó 5 menzesz első napja?
165 cm és 50 kg vagyok
Sportolok, úszok,nem fogyókúrázok.
Terhesség kizarva hisz szűz vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!