Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen hormonális problémára...

Milyen hormonális problémára gyanakodnátok 1 hetes késésnél, 40+os ciklussal?

Figyelt kérdés
Mindig is hosszú volt a ciklusom, átlagban olyan 35-36 nap, viszont mivel megjött rendesen, 2-3 napnál többet nem ingadozott az átlaghoz képest túl gyakran, illetve édesanyámnak is elmondása szerint ilyen volt a ciklusa az első gyermeke születéséig, így nem aggódtam emiatt. Mostanában azonban eléggé felborultak a dolgok, nyár végén, szeptember elején volt egy 45 napos ciklusom (terhesség kizárva, 3x teszteltem akkor abban a 9-10 napnyi csúszásban és egyszer sem volt pozitív a teszt), majd utána volt egy normális ciklusom újra 37 nappal, és most ott állok, hogy megint a 41. napon vagyok és még semmi. Teszteltem most is 2őt eddig (a 39. napon volt az utsó, az még negatív volt), de normálisan védekeztünk is a párommal, így ennek esélyét - bár nem száz százalékig - de én kizárnám. Hormonálisan én még nem vettem észre semmi rendelleneset, de 3 cikluson belül ezek a számok kicsit aggasztanak és nem tudom mire gyanakodjak. 22 éves vagyok amúgy, már bejelentkeztem orvoshoz (sztk, sajnos az egyetemi ösztöndíj és az albérlet árak mellett nem tudom a magánt finanszírozni), viszont mire oda eljutok, az még bőven idő és hónapok sajnos. Addig is kíváncsi lennék a Ti véleményetekre, mit gondoltok, volt valaki hasonló helyzetben akár?

2021. nov. 17. 08:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én NEM gyanakodnék, hanem elmennék orvoshoz és kivizsgáltatnám magam.
2021. nov. 17. 08:15
 2/2 anonim válasza:

Hasonlóan kezdődött nálam a pcos.

Hosszú ciklusok, majd teljesen abbamaradt a menstruáció, aztán petefészek fájdalom, hajhullás stb

2021. nov. 17. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!