Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetseges hogy 1hettel elobb...

Lehetseges hogy 1hettel elobb ovulaljak?

Figyelt kérdés
2021. dec. 19. 11:39
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
Lehet, barmi lehet. De tesztet hasznalsz? Vagy honnan tudod biztosra?
2021. dec. 19. 13:37
 2/10 A kérdező kommentje:
olyan erzesem volt mint mikor megjon erre mikor megneztem ilyen feher/atlatszos folyas volt a bugyimon(talan meg nyulos is). Azota pedig feher voltok vannak rajta folyas nelkul bar a tegnap asszem ilyen feher kremes folyasom is volt.
2021. dec. 19. 13:47
 3/10 A kérdező kommentje:
foltok*
2021. dec. 19. 13:47
 4/10 anonim ***** válasza:
64%

Ja ertem. Hat csak erre nem szabad hagyatkozni, nem jelent semmit. Allitolag a bovebb, kremes-nyulos folyas valoban ennek a jele, de biztosra csak akkor lehet tudni, hogyha tesztekkel nezed.

De ha 1 hettel hamarabb van, akkor 1 hettel hamarabb is kellene, hogy megjojjon, szoval legkesobb akkor kiderul.

2021. dec. 19. 13:55
 5/10 A kérdező kommentje:
tegnap csinaltam egy terhessegi tesztet, mivel lehetseges hogy babas vagyok mert mensi elotti napon egyutt voltam a parommal vedekezes nelkul viszont nem ment el bennem.
2021. dec. 19. 14:15
 6/10 A kérdező kommentje:
viszont a teszt eredmenye negativ lett. de azert meg ha letelik a 2het az aktus utan is csinalok egyet a biztonsag kedveert
2021. dec. 19. 14:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Túlparázod, mert védekezés nélkül szexeltél! Használjatok mindig óvszert.
2021. dec. 19. 15:21
 8/10 anonim ***** válasza:

De mit varsz a teszttol pontosan? Persze,hogy, aktus utan 1 hettel negativ! Akkor kell tesztelni, amikor kesik, leginkabb. Bar menstruacio elott 1 nappal nem nagyon van esely terhessegre, meg ha telibe nyomtatok volna akkor sem. Ez most nem biztatas, tessek gumit huzni vagy foggatlot szedni, ha nem akartok gyereket. Ha meg akartok, akkor csinaljatok rendesen, hagyjatok ezt a faszsagot.

Egyebkent ez nem terhessegi tunet, ha az lenne, akkor a teszt is pozitiv lenne, mivel a hcg-re reagal, ami a tuneteket is okozza.

2021. dec. 19. 17:01
 9/10 A kérdező kommentje:
azota mar 2x voltunk egyutt es vedekeztunk gumival es a jovoben sem lesz ez maskepp!
2021. dec. 19. 17:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem kaptál oltást mostanában? Sok ismerősöm panaszkodott, hogy felborult tőle a menstruációs ciklusa, sőt egy barátnőm el is vetélt.
2021. dec. 23. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!