Menstruáció előtt miért jönnek ki az arcamom csúnya pattanások?
Figyelt kérdés
Mire utal? Mi a jelentősége, hogy van össze kapcsolva a két dolog?
Köszönöm!
2021. dec. 12. 08:41
1/4 anonim válasza:
A hormonális változások okozzák, én is mindig tele leszek azokban a napokban, sajnos nekem sokáig nem múlnak el. Pedig már 24 vagyok, de úgy látom ez nálam sosem fog változni. Teljesen mindegy, hogy milyen szereket használok, hogy tisztítom, a kozmetikus sem segít. De azért sokan vannak így ezzel, szerencsés, akinek nincsen ilyen gondja.
2/4 anonim válasza:
Sajnos nekem is mindig pattanásos lesz a bőröm elötte. Ez ellen tudtommal nem lehet semmit tenni. A hormonok, amik a menstruációt segítik elő, azok okozzák.
3/4 Metionin válasza:
A hormonok miatt. Nekem évek óra porcelán arcbőröm van a hónap nagy részében, de mielőtt megjön, ugyanúgy kijön pár fájdalmas dudor. Annyit tudok tenni, hogy direkt abban az időszakban kenem szalicilsavval az arcom, az segít gyorsabban elmulasztani őket, meg lekenem korrektorral.
4/4 anonim válasza:
Horomonok... Nálam ez 1 héttel előtte kezdődik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!